Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výživová poradna

Od: mila159* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s výživovou poradnou? Doporučil byste mi někdo nějakou, prosím? Kde to není moc drahé, přeci jenom, teď za všechno chtějí všude strašné množství peněz... A kde by bylo možné objednat 14 letou dívku. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rimanka
hodnocení

2x

v každém větším městě je obezitologie,kde vyšetří interně a pošlou k nutriční terapeutce.Jde o zdraví,ne o estetiku,takže hradí pojištovna

hodnocení

1x

Spíš si hledejte zdtravé stravování na internetu, ,výživové poradny jsou ve většinmě případů zloději, do jedné jsem chodila po třetí níávštěvě jsem skončila - rady dají zdarma, ale musíte si kupovat různé tabletky apod. a nakonec j,sem zjistila, žue jsou v lékárně lev nější. A co očekáváte za rady, má zhubnout nebo zdravě jíst, jsoui poradny i přes pojištovny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]