Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, příbalový leták ta mast má? Vedlejší nežádoucí účinky by tam byly vyjmenované.
Dle mého, pokud by ta mast měla mít vliv na menzes, tak to v letáku bude uvedeno.
Pravděpodobně dlouhodobé užívání - ale to je jen odhad, poraďte se s ošetřujícím lékařem.
BELOGENT mast
Podobně jako všechny léky, může mít i Belogent nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého...Obsah betamethasonu v přípravku může pouze vzácně vyvolat celkové nežádoucí účinky, a to většinou v případech, kdy je přípravek nanášen na rozsáhlé plochy porušené a tedy více prostupné kůže, po delší dobu, při krytí neprodyšným obvazem a při dlouhodobém používání u dětí a u pacientů s poruchou funkce jater. Patří k nim útlum funkce osy hypothalamus-hypofýza-nadledviny (projeví se např. nechutenstvím, snížením tělesné hmotnosti, únavností, malátností, pocitem slabosti nebo mdlobami při delším stání nebo při rychlém přechodu z pozice vleže do pozice vstoje, poruchami menstruace)
Já jsem hluboce přesvědčená, že mast nezavinila hormonální poruchu, která pozdržela menzes. Nic takového. Znám spoustu psoriatiků, kteří mažou půl života a nemají problémy. Já sama je jím víc než 15 let. Bez nich bych pošla v krutých bolestech. .
Nenen! To jsou hormony z nadledvinek a ty s menskou nemají nic společného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.