Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
kde sháníte kokosovou moučku? V obchodě jsem na ní nikde nenarazila a kupovat si kilo přes internet je trochu drahé poštovné. Sehnat hrubý kokos není problém, ale nic jemnějšího sehnat nemůžu.
Poradíte?
Jestli máte tyčový mixér a k tomu nádobu na mixování je to úplně ideální.
Kupovaný hrubě mletý kokos v tom rozmixuju až na mouku za pár vteřin a pak s ním dokonce nahrazuju část pšeničné mouky při pečení. Lze tím mlet dokonce i cukr krupici až na mletý - ačkoliv to nemá smysl.
Kde sehnat hotovou netuším.
Zdravím, velký výběr všech možných mouk se dá sehnat v regálech zdravé výživy nebo přímo ve specializovaných kamenných obchodech. Například v Jihlavě Bio obchod dejsibio. Tam jsem jednou byl a nestačil jsem se divit kolik druhů mouk tam bylo a už mi tam bylo trapně tam stát a číst si je všechny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.