Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kokosová moučka

Od: ladinaa odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
kde sháníte kokosovou moučku? V obchodě jsem na ní nikde nenarazila a kupovat si kilo přes internet je trochu drahé poštovné. Sehnat hrubý kokos není problém, ale nic jemnějšího sehnat nemůžu.

Poradíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli máte tyčový mixér a k tomu nádobu na mixování je to úplně ideální.

Kupovaný hrubě mletý kokos v tom rozmixuju až na mouku za pár vteřin a pak s ním dokonce nahrazuju část pšeničné mouky při pečení. Lze tím mlet dokonce i cukr krupici až na mletý - ačkoliv to nemá smysl. :-D

Kde sehnat hotovou netuším.

Kokosová moučka

atj*
hodnocení

0x

Zdravím, velký výběr všech možných mouk se dá sehnat v regálech zdravé výživy nebo přímo ve specializovaných kamenných obchodech. Například v Jihlavě Bio obchod dejsibio. Tam jsem jednou byl a nestačil jsem se divit kolik druhů mouk tam bylo a už mi tam bylo trapně tam stát a číst si je všechny :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]