Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat náplast?

Od: katchi odpovědí: 12 změna:

Pamatujete si doby, kdy měly náplasti schopnosti depilačních pásků? Kdy bylo stržení náplasti synonymem pro absolutní bolest? Kdy se vám zalepená pata po deseti krocích nezačala odlepovat? Poradí nějaká dobrá duše, kde takovou legendární náplast pořídit? Jakou značku? Nemůžu totiž sehnat nic uspokojivě fungujícího. Je mi jedno, jestli s polštářkem či bez, hlavně ať to drží!

Díky, K.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

1x

Já si kupuju v lékárně takovou průhlednou na cívce. Bohužel značku nevím, ale dá se lepit přímo na puchýře i když je bez polštářku a drží i několik dní.

doplněno 19.05.17 22:38:

Tak jsem koukla a je to OMNIFILM od hartmanu.

sebod*

m123. Jojo, máš pravdu. V nemocnici tím přelepují kousek vaty, když Ti třeba berou krev. Tu když strháváš dolů, tak *ee*

hodnocení

0x

V lékárně prodávají tu nekonečnou náplast na cívce, bez polštářků. Dá se i na místě vyzkoušet, zda lepí. Jistě jsou i dobré s polštářky, ale mám nejraději tuto, když potřebuji polštářek, tak si hi tam udělám z gázy. V zásobách vydrží, bez ztráty kytičky, nejdéle. Nevyschne tak rychle.

hodnocení

0x

Pokud se nejednalo o netkanou textilii, tak mám dobré zkušenosti se vším, co je bez polštářku. Takové ty roličky.

A s polštářkem dobře - až moc - držela nějaká náplast na sport, ale značku nevím *nevi* byla dost tlustá. A stejně tak textilní, fakt textilní (hlavně ne netkané!) s polštářkem, ale tam je pravda, že jedna se mi taky dost odlepovala. Nepamatuju si *nevi* byla to možná Spofaplast. Kupuju nenastříhané. A já blbec si je přendavám do krabičky v lékárničce, takže ani nemám krabičku *zed*

doplněno 21.05.17 17:03:

Dneska jsem koupila v Lidlu tu průhlednou voděodolnou - to když se říznu při vaření, abych s tím mohla pak umýt nádobí a tak. Jsem zvědavá, jaká bude. Kdyby byla dobrá, dám vědět.

hodnocení

0x
Nesmí se to kupovat v kauflu v koši vše za třicet, ale v lékárně, nebo lépe v obchodě s zdravotnickýma potřebama. Kvalita stojí peníze ;)

byl bych opravdu rád pokud by Vaše tvrzení Libore bylo pravdivé! Žel v 99% není.

hodnocení

0x

Kdysi, u skautů, dcera dostala radu. Když máš pocit, že by mohly boty tlačit, ihned je zuj a na to místo nalep větší náplast bez polštářku. Když už je noha sedřená nebo s puchýřem, nedojdeš a budeš mít problém ještě několik dní. Vzpomněla jsem si na to nedávno, ale flajstr jsem neměla a dokulhala jsem s odřenou nohou domů. :-D

doplněno 19.05.17 10:50:

Jinak, výběr náplasí je v každé drogerii a v lékárně.

hodnocení

0x

JJ, věčná bolest náplastí. Nejhorší to bylo na začátku 90. let. Tehdy sehnat cokoliv, co by drželo, byl nadlidský výkon. Takže mě profesionálně vyrobenej mašličkovej steh opustil asi po čtyřech dnech a místo slušivý jizvy v podobě čárky mám pětimilimetrový cosi. Dneska kupuju náplast polštářkovou, tuším, že poslední byla od Hartmana a střihám z ní kraje. Jakž takž to drží. Steh je steh, ale kdo má pořád u toho doktora vysedávat...

hodnocení

0x

V lékárnách jsem s náplastí spokojená, dokonce mají "nepromokavé" a také "neviditelné", to jest bezbarvé průhledné, je tam výběr. Depilační pásky např. v DM.

nikdo*
hodnocení

0x

Díky tomu, že máme v práci jako benefit i Ticket Medica poukázky, tak jsem vyzkoušel všechno, co dva největší lékárenské řetězce nabízejí. Drží opravdu jen taková ta bílá leukoplast. Polštářková ani jedna. Navíc ty netkané se opravdu třepí a cuckují. Zase je fakt, že i když drží hůř na kůži, tak některé se neodlepují ani ve vodě. Látkové, nikoliv ty plastové. Moc jsem neporadil, co?

majka53*
hodnocení

0x

Co vyzkoušet papírovou náplast? Malá měla pupečníkovou kýlu a tuto náplast jsme jí lepili na pupík a držela teda pořádně. Pokud jsem jí nerozmočila ve vodě, tak nešla malé sundat z bříška. Název byl nějak Opti...něco. U dr.maxe prodávají taky papírovou, ale ta upřímě vůbec nedrží.

katchi
hodnocení

0x

Všem díky za odpovědi, zkusím ty jmenované. Problém není, když to má držet někde, kde přes to máte maximálně oblečení. Ale na noze, kde je náplast namáhaná botou a má zároveň chránit, to je skoro věda.

K.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]