Nejste přihlášen/a.
Pamatujete si doby, kdy měly náplasti schopnosti depilačních pásků? Kdy bylo stržení náplasti synonymem pro absolutní bolest? Kdy se vám zalepená pata po deseti krocích nezačala odlepovat? Poradí nějaká dobrá duše, kde takovou legendární náplast pořídit? Jakou značku? Nemůžu totiž sehnat nic uspokojivě fungujícího. Je mi jedno, jestli s polštářkem či bez, hlavně ať to drží!
Díky, K.
Já si kupuju v lékárně takovou průhlednou na cívce. Bohužel značku nevím, ale dá se lepit přímo na puchýře i když je bez polštářku a drží i několik dní.
Tak jsem koukla a je to OMNIFILM od hartmanu.
Pokud se nejednalo o netkanou textilii, tak mám dobré zkušenosti se vším, co je bez polštářku. Takové ty roličky.
A s polštářkem dobře - až moc - držela nějaká náplast na sport, ale značku nevím byla dost tlustá. A stejně tak textilní, fakt textilní (hlavně ne netkané!) s polštářkem, ale tam je pravda, že jedna se mi taky dost odlepovala. Nepamatuju si
byla to možná Spofaplast. Kupuju nenastříhané. A já blbec si je přendavám do krabičky v lékárničce, takže ani nemám krabičku
Dneska jsem koupila v Lidlu tu průhlednou voděodolnou - to když se říznu při vaření, abych s tím mohla pak umýt nádobí a tak. Jsem zvědavá, jaká bude. Kdyby byla dobrá, dám vědět.
Kdysi, u skautů, dcera dostala radu. Když máš pocit, že by mohly boty tlačit, ihned je zuj a na to místo nalep větší náplast bez polštářku. Když už je noha sedřená nebo s puchýřem, nedojdeš a budeš mít problém ještě několik dní. Vzpomněla jsem si na to nedávno, ale flajstr jsem neměla a dokulhala jsem s odřenou nohou domů.
Jinak, výběr náplasí je v každé drogerii a v lékárně.
JJ, věčná bolest náplastí. Nejhorší to bylo na začátku 90. let. Tehdy sehnat cokoliv, co by drželo, byl nadlidský výkon. Takže mě profesionálně vyrobenej mašličkovej steh opustil asi po čtyřech dnech a místo slušivý jizvy v podobě čárky mám pětimilimetrový cosi. Dneska kupuju náplast polštářkovou, tuším, že poslední byla od Hartmana a střihám z ní kraje. Jakž takž to drží. Steh je steh, ale kdo má pořád u toho doktora vysedávat...
V lékárnách jsem s náplastí spokojená, dokonce mají "nepromokavé" a také "neviditelné", to jest bezbarvé průhledné, je tam výběr. Depilační pásky např. v DM.
Díky tomu, že máme v práci jako benefit i Ticket Medica poukázky, tak jsem vyzkoušel všechno, co dva největší lékárenské řetězce nabízejí. Drží opravdu jen taková ta bílá leukoplast. Polštářková ani jedna. Navíc ty netkané se opravdu třepí a cuckují. Zase je fakt, že i když drží hůř na kůži, tak některé se neodlepují ani ve vodě. Látkové, nikoliv ty plastové. Moc jsem neporadil, co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.