Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplňky k šatům

Od: marka* odpovědí: 30 změna:

Jdu v létě na svatbu jako host jaké doplňky zvolit k těmto šatům... a hodí se?

Doplňky k šatům

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

I když to zatím ostatní nedoporučují, tak já si myslím, že v těch šatech můžete na svatbu klidně jít. Na svatbě bývá středem pozornosti nevěsta, také se okukují a hodnotí maminky novomanželů. Ale od ostatních hostů se očekává hlavně dobrá nálada.

Pořiďte si světlý kabátek. I kdyby bylo velké teplo, nechte si ho alespoň na úřadě (v kostele). Dodá šatům více elegance. Na krk bych vyzkoušela perličky, hodily by se asi k puntíkům. A hlavně si pořiďte dobré boty, protože možná budete tancovat.

hodnocení

2x

Připadají mi taky takové "na nákupy do města". Bez urážky.

A když už nejste nejmladší a nechcete si nic pořizovat, existují v mnoha městech půjčovny a tam Vám bude přecházet zrak a zajisté si vyberete. I s cenou budete určitě spokojená.

I když má být na svatbě středem pozornosti nevěsta, nemusí být ostatní hosté přece za Popelky. A to byste v těchto puntíkatých šatech smutné barvy určitě byla.

Tak si něco pěkného půjčte, v čem se budete cítit dobře. A podle toho budete mít pak i náladu. Jaga.

Koupila jsem si na svatbu syna černou lehkou sukni s černými krajkovými nenápadnými vsadkami u lemu. K tomu krémově žlutou halenku s kabátkem stejné barvy. Vše hotové, koupené za 20 minut. Vypadalo to velice dobře, cítila jsem se příjemně. A cena: Do 1.500 Kč jsem se vešla za všechno. Jaga.

Jaguško,dala jsem Vám bodík *palec*
Také nechci tazatelku v žádném případě urazit,ale v těhle šatech bych nešla ani pro trávu králíkům.
Slovní obrat...
Přece známé rčení říká :"Šaty dělají člověka."
A to je svatá pravda !
---
Když se člověk podívá,kolik nádherných šatů je k mání,radost pro srdce i duši.
Navíc,ty Vaše Vás ještě moc obepínají,jsou to zavinovací,pokud dobře vidím.
A poměrně dost Vás obepínají,včetně břicha.
Podívejte se kupř.sem :
bonprix.cz/...
---
Jedním slovem nádhera !
---
Neříkejte,že byste si zde nevybrala.
A ceny jsou nadmíru příznivé.
Přece se chcete také líbit a mít krásný pocit :)
marka*
hodnocení

oboje šaty jsou z bonprixu,ty černé jsou z dřívější doby

hodnocení

1x
Neurazí,ani nenadchnou.
Bez urážky,ty bych si na svatbu nevzala.
Porozhlédněte se třeba po pouzdrovkách,nebo klidně i áčkovkách.
Nevím,co ráda nosíte.
Až vyberete,dejte fotku,nějak to dáme dohromady ;)

iz*
hodnocení

1x

Na svatbu bych si takové šaty nevzala. Střih "ujde", ale barva ani puntíky se mi nelíbí. K vzorovaných šatům bych nebrala žádné doplňky.

hodnocení

1x
Souhlas , na svatbu si vemte jine.

pohanka*
hodnocení

1x

Určitě shodit a zpevnit to bříško. Nezapomenout na punčocháče tělové barvy, nebo vyzkoušet punčochy? Jsou i samodržící.

Pokud to bude vesnická svatba, tak mohou být spíše ty světlé šaty, ale doplnit světlým kabátkem, sáčkem, třeba i obdélníkový větší šál v barvě těch puntíků. No, mohly být o 2 cm delší. Ty tmavé bych v létě ale moc nedoporučovala, přece jenom je to léto a svatba. Pokud budete stát někde na kraji společné fotky, tak je kolikrát jedno, co kdo má na sobě, hlavní je dobrá nálada a pěkné počasí a super společnost.

Pokud máte peníze bokem, tak by se mě také líbily více v tom odkazu /Bonprix/ a nejsou tak drahé/, ale jestli nemáte, tak prostě nemáte.

doplněno 18.05.17 21:34:

A co si budeme povídat, když se večer pěkně rozjede, tak bude určitě jedno, co kdo má na sobě. Jídlo, pití, grilovačka a o fleky nebude nouze. A pokud budete mít šaty za 3000, tak si na ně budete dávat velký pozor /snad/ a pořádně to neroztočíte.:-D

hodnocení

0x

Souhlas s ostatními, šaty jsou fajn, ale jsou typu letních, takže na svatbu raději ne. Nejlepší budou jednobarevné.

marka*
hodnocení

no já nevím ale je to vesnická svatba která bude probíhat venku a mě přišly dostačující,20 mi taky není,tak něco usedlejšího asi snesu

hodnocení

0x

Na svatbu své dcery jsem měla černou sukni a červenou halenku, stejně tak, bez domluvy, se oblékla maminka ženicha, jen měla sukni kratší. Ale v puntíkovaném bych fakt nešla ani na vesnické svatbě.

marka*
hodnocení

děkuji všem,jelikož se nelíbily ani manželovi vracím,až najdu něco lepšího

hahanaj*
hodnocení

0x

Popravdě velké NE hrozná barva k vaší bledé pleti a na svatbu tedy fakt ne.

marka*
hodnocení

v loni jsme byli na hodně malé svatbě a měla jsem tyto ale už se na ně necítím

Doplňky k šatům #2
Nóóó,tak tohle už je absolutně jiný level.
Jsou velmi hezké /společenské/ a moc Vám sluší *palec*

Vloni jste byla jen o jeden jediný rok mladší.

Určitě se toho tak moc nezměnilo. Pokud jste nepřibrala za ten rok 20 kilo /což doufám, že ne/*, klidně si je vezměte. Wampík má pravdu, to je úplně o něčem jiném. Vypadají společenské a padnou Vám. Tak šup do nich. K tomu pěkné lodičky, kabelku a uvidíte, že se budete líbit. Jaga.

liska*

Ty černé by šly, kdyby přes ně bylo bolerko,třeba zelené saténové, jako ta stuha. K těm puntíkatým, které se mi nelíbí, bych dala bílé doplňky /lodičky, kabelku/, tím by snad byly trochu slavnostnější.

fram
hodnocení

0x

Mně se zdají výborné kvůli střihu. Doplňky třeba v barvě puntíků, hlavně všechny stejné. A něco v téže barvě krajkového přes ramena, jestli není kabátek.. Černá se na svatbu nehodí, spíš na pohřeb. Není ale vidět, jaký jste typ. Tyhle jsou velmi pro tmavovlásku

hodnocení

0x

Je vidět, že se v nich cítíte dobře. Barva je sice trochu smutná, ale předpokládám, že si nechcete pořizovat nějaké nové šaty za tímto účelem. To vínové srdíčko, nebo ten přívěsek k tomu hezký není. Snad nějaké perličky. Myslím imitaci perel, nebo třeba koupit náhrdelník z říčních perel. Nebo vůbec nic. Asi nemáte nějaký jemný zlatý řetízek. A pozor, puntík je pořád módní. Jen ta barva je taková smutná...

Tak pardon, neviděla jsem ty černé. V tom případě není co řešit.;)

marka*
hodnocení

mám perličky i řetízek,řetízek se nehodí,zkoušela jsem ,šaty vracím

marka*
hodnocení

tak mám další na posouzení

Doplňky k šatům #3
Doplňky k šatům #4
lee*
Mně se líbí ty světle modré a ty černé. Jste sice bledulka, ale ta modrá se mi líbí a přijdou mi na svatbu tak akorát. Jaké máte vlasy? Doplňky bych volila buď nude a nebo černé, ale aby to nebylo moc tvrdé. Možná zkusit i stříbrnou? A na krk nic
marka*
hodnocení

vlasy hodně krátké,tmavé většinou s odstínem do čevena nebo rez,někdy jen hnědé

vilik*
Vezměte si ty bledě modré. Ty tmavě modré a ty první hnědé určitě ne.
Doplňky kabelku a boty ve stejné barvě, jednodušší šperk na krk. Ale já jsem muž, my nekoukáme na detail, ale na celkový umělecký dojem.
doplněno 06.06.17 18:14: Se mi zdály zelené:)
Ale když lee jako žena tvrdí, že vidí světle modré, tak jsem znejistěl:)
Nevím proč, sedí mi k vám nejlépe. Ženy řeknou přesně, jestli jsou nebo nejsou vhodné.
Ty druhé tmavé mi přijdou jako pytel, ty první jako domácí oděv, ty černé jsou na tělo, což možná vadí vám. Navíc nevím, nedokážu říct, co mi na nich trochu kazí dojem.
doplněno 06.06.17 18:15: Už vím. Ramínka.
marka*
hodnocení

mátově zelené ty světlé

Je léto, ty mátově zelené, ty jsou skvělé!

lee*
Viliku, teď jsem se v tom ztratila. Bledě modrá není totéž co světle modrá?
doplněno 06.06.17 18:29: Aj, už vidím, pro Vás jsou zelené. Jsem na telefonu, může tam být nějaké zkreslení
iv®
Můžu se zeptat odkud máte ty světle? Sháním šaty na svatbu a střih mě velmi zaujal...
pohanka*

Tak určitě nejlepší jsou vložené ty dnes a podle mne to bude světlá pastelová tyrkysová barva.

Doplňky - letos letí stříbrná, zlatá, kovová, lesklá.

marka*
hodnocení

bonprix původně já mám z aukra mají malinký kaz,z aukra byly o dost levnější

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]