Nejste přihlášen/a.
Jdu v létě na svatbu jako host jaké doplňky zvolit k těmto šatům... a hodí se?
I když to zatím ostatní nedoporučují, tak já si myslím, že v těch šatech můžete na svatbu klidně jít. Na svatbě bývá středem pozornosti nevěsta, také se okukují a hodnotí maminky novomanželů. Ale od ostatních hostů se očekává hlavně dobrá nálada.
Pořiďte si světlý kabátek. I kdyby bylo velké teplo, nechte si ho alespoň na úřadě (v kostele). Dodá šatům více elegance. Na krk bych vyzkoušela perličky, hodily by se asi k puntíkům. A hlavně si pořiďte dobré boty, protože možná budete tancovat.
Připadají mi taky takové "na nákupy do města". Bez urážky.
A když už nejste nejmladší a nechcete si nic pořizovat, existují v mnoha městech půjčovny a tam Vám bude přecházet zrak a zajisté si vyberete. I s cenou budete určitě spokojená.
I když má být na svatbě středem pozornosti nevěsta, nemusí být ostatní hosté přece za Popelky. A to byste v těchto puntíkatých šatech smutné barvy určitě byla.
Tak si něco pěkného půjčte, v čem se budete cítit dobře. A podle toho budete mít pak i náladu. Jaga.
Koupila jsem si na svatbu syna černou lehkou sukni s černými krajkovými nenápadnými vsadkami u lemu. K tomu krémově žlutou halenku s kabátkem stejné barvy. Vše hotové, koupené za 20 minut. Vypadalo to velice dobře, cítila jsem se příjemně. A cena: Do 1.500 Kč jsem se vešla za všechno. Jaga.
Určitě shodit a zpevnit to bříško. Nezapomenout na punčocháče tělové barvy, nebo vyzkoušet punčochy? Jsou i samodržící.
Pokud to bude vesnická svatba, tak mohou být spíše ty světlé šaty, ale doplnit světlým kabátkem, sáčkem, třeba i obdélníkový větší šál v barvě těch puntíků. No, mohly být o 2 cm delší. Ty tmavé bych v létě ale moc nedoporučovala, přece jenom je to léto a svatba. Pokud budete stát někde na kraji společné fotky, tak je kolikrát jedno, co kdo má na sobě, hlavní je dobrá nálada a pěkné počasí a super společnost.
Pokud máte peníze bokem, tak by se mě také líbily více v tom odkazu /Bonprix/ a nejsou tak drahé/, ale jestli nemáte, tak prostě nemáte.
A co si budeme povídat, když se večer pěkně rozjede, tak bude určitě jedno, co kdo má na sobě. Jídlo, pití, grilovačka a o fleky nebude nouze. A pokud budete mít šaty za 3000, tak si na ně budete dávat velký pozor /snad/ a pořádně to neroztočíte.
Na svatbu své dcery jsem měla černou sukni a červenou halenku, stejně tak, bez domluvy, se oblékla maminka ženicha, jen měla sukni kratší. Ale v puntíkovaném bych fakt nešla ani na vesnické svatbě.
Vloni jste byla jen o jeden jediný rok mladší.
Určitě se toho tak moc nezměnilo. Pokud jste nepřibrala za ten rok 20 kilo /což doufám, že ne/*, klidně si je vezměte. Wampík má pravdu, to je úplně o něčem jiném. Vypadají společenské a padnou Vám. Tak šup do nich. K tomu pěkné lodičky, kabelku a uvidíte, že se budete líbit. Jaga.
Je vidět, že se v nich cítíte dobře. Barva je sice trochu smutná, ale předpokládám, že si nechcete pořizovat nějaké nové šaty za tímto účelem. To vínové srdíčko, nebo ten přívěsek k tomu hezký není. Snad nějaké perličky. Myslím imitaci perel, nebo třeba koupit náhrdelník z říčních perel. Nebo vůbec nic. Asi nemáte nějaký jemný zlatý řetízek. A pozor, puntík je pořád módní. Jen ta barva je taková smutná...
Tak pardon, neviděla jsem ty černé. V tom případě není co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.