Nejste přihlášen/a.
Nosím brýle je mě 13 let a mamka mě říká že když je budu nosit tak se mě zrak ještě zlepší..ale já jí nevěřím je to pravda nebo ne? prosím poraďte.
Ano, kdyz je budes nosit, tak se zrak zlepsi. Ve chvili, kdy je sundas, tak se zase zhorsi. (Oci se ale nezlepsi)
Je to možné, ale záleží co je to za vadu a kolik máš dioptrií. Kdysy jsem i někde četla že zrak se dá až o jednu dioptrii zlepšit cvičením očí. zkus si něco takového najít.
doplněno 31.03.09 19:59:Moje mamka taky kolem 14 let nosila brýle, pak se jí zrak spravil natolik že je začala nosit až ve 40.
Ano, je možné, že po nějaké době se ti zrak zlepší, ovšem ve stáří se ti to pravděpodobně zase vrátí. Můj syn od pěti let nosil brýl a asi do čtrnácti. Ted je už nenosí ale paní doktorka právě říkala, že se mu to asi ve stáří zase vrátí. V současné době vidí úplně perfektně bez vady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.