Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit s kulmou

Od: lokny odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

poprosím o radu ohledně loknovací kulmy, zda s ní máte někdo zkušenosti.Hledala jsem i zde, jestli se to už neřešilo, ale nenašla jsem, tak jsem si dovolila založit dotaz.

Dotaz, lze loknovat s tou samonavíjecí kulmou, nebo jak ji nazvat)) i vlasy dlouhé pouze po ramena?

Funguje to vůbec, nebo je to blbůstka co ztěží naloknuje?

Dívala jsem se i na youtub, ale to jsou vše propagační youtubka,takže jenom pozitiva, proto se radím zde.

Děkuji předem za reakce a přeji hezký pohodový den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ahoj.
Tohle je skvělé a plně fungující.

youtu.be/...

cesmina*
hodnocení

0x

Osobní zkušenost nemám,ale byla jsem v březnu na melírech v kadeřnickém učňáku.Protože to tam trvá déle než v kadeřnictví ,tak jsem, kromě jiného kadeřničení , i tuto kulmu viděla v akci.Lokny dělala ,ale jak dlouho vydrží to fakt nevím.Podle mne naloknuje to co se jí podaří namotat.

hodnocení

0x

Také s tím nemám zkušenost, ale jednou jsem sledovala moc pěkný návod, bohužel ho již nemohu najít, abych vám ho přeposlala. Vezmete pramen suchých vlasů a točíte, pak zagumičkujete. Tak pokračujete, až máte celou hlavu samou zajgumičkovanou bambulku. Poté nažhavíte žehličku na vlasy a každou bambulku zmáčknete žehličkouk. Necháte vychladnout, pak možno ještě přeláknout a poté gumičky sundáte.

Chci to zkusit, ale už jsem to nenašla. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]