Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poprosím o radu ohledně loknovací kulmy, zda s ní máte někdo zkušenosti.Hledala jsem i zde, jestli se to už neřešilo, ale nenašla jsem, tak jsem si dovolila založit dotaz.
Dotaz, lze loknovat s tou samonavíjecí kulmou, nebo jak ji nazvat)) i vlasy dlouhé pouze po ramena?
Funguje to vůbec, nebo je to blbůstka co ztěží naloknuje?
Dívala jsem se i na youtub, ale to jsou vše propagační youtubka,takže jenom pozitiva, proto se radím zde.
Děkuji předem za reakce a přeji hezký pohodový den
Také s tím nemám zkušenost, ale jednou jsem sledovala moc pěkný návod, bohužel ho již nemohu najít, abych vám ho přeposlala. Vezmete pramen suchých vlasů a točíte, pak zagumičkujete. Tak pokračujete, až máte celou hlavu samou zajgumičkovanou bambulku. Poté nažhavíte žehličku na vlasy a každou bambulku zmáčknete žehličkouk. Necháte vychladnout, pak možno ještě přeláknout a poté gumičky sundáte.
Chci to zkusit, ale už jsem to nenašla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.