Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká kůže je nejjemnější

Od: bonatis* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych si koupit kvalitní kožené sako z jemné kůže.Poraďte prosím jaká kůže je nejjemnější.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kůže, je to hlavně o způsobu jejího zpracování. Stanovit tedy nejjemnější materiál pro zhotovení saka není možné. Asi bych se držel toho, že, má-li to být ze zdejších zdrojů, byla by to jelenice. Ono to není jen o jemnosti, ale také o schopnosti konečného produktu držet formu...

viděl jsem kůži z beránka, byla velejemná :)

jabraka*
hodnocení

0x

Pravděpodobně nejjemnější kůže je jelenice.Jelenicová useň.Další ,velmi jemná useň je kozinka,používaná převážně na rukavice.Na obuv asi teletina a pak hovězí.Na podrážky pak hovězí chromočiněná kůže.

JABRAKA

doplněno 16.04.09 16:05:

Z Webu je tu odkaz na velice kvalitní kožené oděvy.Materiály: Vepřovice,jehněčina.

neckermann.cz/...

JABR

koralek*
hodnocení

0x

doporučuji kozinku, je nejen jemná, ale pevná a neodírá se , kabát mám již 8let, ale nikdo by to nepoznal.

hodnocení

0x

...nejjemnější kůže je podle mne dětská prdelka... tolik odpověď na otázku.

Ale saka se z ní asi nedělají...neberte to jako morbidnost, ale fakt nevím o jemnější a příjemnější kůži...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]