Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozdoba - co je toto za předmět?

Od: martinh* odpovědí: 15 změna:

Mám otázku na dámy, co je to za předmět níže na fotce.

Modro-bílá ozdoba (ten čtverec) má cca 1x1 cm.

Děkuji

Ozdoba - co je toto za předmět?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Sice k tomu neco chybi, ale tipoval bych nausnici.

Ozdoba - co je toto za předmět? #2

hahanaj*
hodnocení

4x

je to náušnice a chybí ten druhý konec viz obrázek

vivantis.cz/...

a nebo lze použít ten plast- jak je vložen nad mou odpovědí

kacer*
hodnocení

1x

Na první fotce je náušnice a a na druhé fotce s dlaní jsou zadní části, aby náušnice držely v uchu :) moje takové nosí, tak vím :)

hodnocení

0x

Cvoček z kabelky?

doplněno 06.05.17 10:55:

Náušnice mě nenapadla (nenosím je), ale máte asi pravdu.

hodnocení

0x

Nonek má pravdu, ale podle mne to není náušnice, ale ozdoba do látky, nebo do pásku a tak. A ten druhý díl má nonek v hrsti.

doplněno 06.05.17 11:02:

Probůh, ne "nonek", ale "lego".

doplněno 06.05.17 21:03:

Notak se omlouvám, já jsem předpokládala, že náušnici každý pozná. Na přiloženém foto je docela tlustá ta část, co by měla přijít do ucha a také dost dlouhá. Ale faktem je že takové náušnice teda nemám a nenosím. Ale zato znám všelijaké ozdůbky a tohle mi to připomnělo.

hodnocení

0x

Já té náušnici prostě nevěřím. Ale jelikož náušnice enosím /ani tu jednu pirátskou), můj názor není relevantní.

hahanaj*

našla jsem kabošon na domácí výrobu naušnic -nyní se jednoduchou výrobou hodně žen a dívek zabývá

bizu-komponenty.cz/...

Náušnice byla první, co mě napadlo. Ale tazatel uvádí rozměr čtverce 1x1 cm. Potom by trn měl minimálně 1,5 cm a náušnice sloužila coby mučící nástroj. Při každém položení hlavy na stranu by bodala do krku. Takže buď to není náušnice nebo je rozměr ozdoby menší...

doplněno 12.05.17 10:47:

@inzinyrka: A je to tady: Krása bolí ;).

Tyhle náušnice to běžně dělají. Musí se dát pozor i při telefonování - přitiskneš telefon k uchu a píchneš se pod ucho do krku. Je to peklo. Lehnout se v tom nedá vůbec. Nosím jenom tyhle "propichovací", takže mám bohaté zkušenosti.

72mona3*

Tak jsem zapátrala a našla stejný typ. Jen to foto je mizerné :(

Ale je to doopravdy náušnice. ;) M.

Ozdoba - co je toto za předmět? #3

nO DOBŘE, PŘESVĚDČILI JSTE MNE. jÁ ŘÍKAL, ŽE MÉ MÍNĚNÍ NENÍ RELEVANTNÍ, PO PRAVDĚ TROCHU MNE DĚSIL TEN NA POHLED DLOUVHÁ TRN.

sebod*
hodnocení

0x

Taktak. Je to náušnice. Vnučka má také takové

hodnocení

0x

Isté je jedno,že druhý kus chýba.Môže to byť náušnica alebo manžetový gombík.Záleži aký má priemer tá tyčka.Ak má 1-2 mm,tak určite nie je do ucha.

No právě. Tohle si strkat do ucha *ee*. No je fakt že jsem viděla černošské ženy s děsnějšími "ozdobami" v uších.

72mona3*

Stačí si otevřít odkaz od @hahanaj a je jasno. Komponenty bižuterie, náušnicové háčky...

Ozdoba - co je toto za předmět? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]