Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakrivo usmev

Od: revm odpovědí: 8 změna:
Dobry den, mam nakrivo usmev,co vic dodat. Nevim, co ss tim mam delat, ale trapi me to na vsech fotkach.
Nakrivo usmev

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Opravdu hezký úsměv. Tyhle odchylky dodávají půvab. Hlavně na to nemysli, nebuď v nepřirozené křeči. Přeji pohodu :)

hodnocení

2x

Musíš si na to zvyknout, nic jiného ti nezbude. Já mám hubu nakřivo mnohem víc, kdysi jsem se tím trápila, ale ostatní si toho často ani nevšimli. Každý jsme nějaký, čím dřív se každý smíří s různými zvláštnostmi svého těla, tím líp pro něho. Já už jsem starší kus a když si vzpomenu, čím jsem se kdysi trápila - mám odstáté uši, lezou mi žebra, protože mám široký hrudník, nos pršák... Vlastně se mi kvůli tomu smáli ve školním věku jen hloupí jedinci a dnes už je mi to úplně jedno - mám jiné kvality*smich*. Navíc ten tvůj úsměv patří k sympatickým.

figurek*
hodnocení

2x

znal jsem jednu a ta se taky smála nesymetricky a navíc, ve tváři měla důlek jen na jedné straně. Líbilo se mi to.

Odtud moje rada : nepropadej mindrákům. Máš pěknou pusu a pěkné zuby.

vernon
hodnocení

1x
Ty máš ale starosti... ;)

hodnocení

1x

Ahoj.

Dle mého pohledu máš velmi hezký úsměv,to myslím vážně !

Pokud se tobě nelíbí,jediným řešením by byla plastika.Ale to je blbost.Budeš ještě asi hodně mladá,takže řešíš kraviny.

Jsou daleko důležitější priority,věř tomu :)

omlazeni.cz/...

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, při fotografování naklánějte hlavu na opačnou stranu - úsměv se srovná. Zdravím!

hodnocení

1x

Srovnám ti jej ve fotošopu. :) Hele, jak to vypadá v kontextu tváře by mě zajímalo. Ale myslím, že je taky hezký.

hodnocení

1x

Všichni máme každou půlku obličeje jinou, kdybychom ho měli naprosto souměrný, vypadali bychom strašně. Ta nesouměrnost dodává právě výrazu obličeje určité kouzlo a krásu. Tvůj úsměv je hezký a milý, s ničím se netrap, at z tvé tváře nezmizí. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]