Nejste přihlášen/a.
Musíš si na to zvyknout, nic jiného ti nezbude. Já mám hubu nakřivo mnohem víc, kdysi jsem se tím trápila, ale ostatní si toho často ani nevšimli. Každý jsme nějaký, čím dřív se každý smíří s různými zvláštnostmi svého těla, tím líp pro něho. Já už jsem starší kus a když si vzpomenu, čím jsem se kdysi trápila - mám odstáté uši, lezou mi žebra, protože mám široký hrudník, nos pršák... Vlastně se mi kvůli tomu smáli ve školním věku jen hloupí jedinci a dnes už je mi to úplně jedno - mám jiné kvality. Navíc ten tvůj úsměv patří k sympatickým.
Ahoj.
Dle mého pohledu máš velmi hezký úsměv,to myslím vážně !
Pokud se tobě nelíbí,jediným řešením by byla plastika.Ale to je blbost.Budeš ještě asi hodně mladá,takže řešíš kraviny.
Jsou daleko důležitější priority,věř tomu
Všichni máme každou půlku obličeje jinou, kdybychom ho měli naprosto souměrný, vypadali bychom strašně. Ta nesouměrnost dodává právě výrazu obličeje určité kouzlo a krásu. Tvůj úsměv je hezký a milý, s ničím se netrap, at z tvé tváře nezmizí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.