Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit levně freddy?

Od: penka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo kde by se daly koupit levněji pravé kalhoty freddy? 2000Kč je pro mě hodně.

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jedině v nějakém outletu např.zde : freddykalhoty.cz/... Třeba si vyberete.

hodnocení

2x

Penka, já jsem přesvědčená, že slova levně a k tomu značka, ať je jakákoliv, to je hodně velký nesmysl. Buď draze a značka nebo levně a napodobenina.

leeroo
Tak to neni uplne pravda. Treba Lee dziny, novy model 2700,- lonsky, predlonsky 1100,- - 1500,- Dva roky stary model nemusi byt nutne "out", uspora znacna

penka
hodnocení

Ano mohl by to být klidně i starší model, klidně 1-2roky starší. Kde by se daly koupit? V anglii by se nedaly koupit levně?

děkuji vám

hodnocení

0x

Tak jsem si právě rozklikla tady ty kalhoty od Freddy, které se prodávají za víc jak 2 tisíce korun a jsou to ty samé co jsou na AliExpress od 15 do maximálně do 25 dolarů a poštovné zdarma. Všechny jsem je našla. Takže ty echopy tady to objednávají tam a tady to prodávají s obrovskou přirážkou a ještě zaplatíte poštovné. Nejdražší u "Aleiho"a to si můžete vybrat velikost a barvu, zaplatíte 680 korun. Kdo umí ten umí. A tadi ti obchodníci to zřejmě umí. ;)

Doporučuji koupit na AliExpress.

doplněno 06.05.17 12:23:

fr.aliexpress.com/...

hodnocení

0x

pushupjeans.cz/...

Tak tohle jsem jen tak vyhmátla tady co je v prodeji a ještě tam píší velkou koninu, že ty barevné nohavice od kolen dolů prodlužují nohy a je to právě naopak. opticky je zkracují. A takovéto a mnohem hezčí jsou na AliExpressu od 7 dolarů výše.

fr.aliexpress.com/... Co jsem našla bez dlouhého hledání.

penka
hodnocení

Dobrý večer, to nejsou freddy ale eleastické napodobeniny, material je elasticky. Freddy nejsou elastické. Nějaké jiné freddy by jste mi nenašla?

Tedy já nevím, takové kalhoty nenosím - ale jste si opravdu jistá, že nejsou elastické? Když se podívám na obrázky, neumím si představit, jak by bylo možné si takové kalhoty z neelastického materiálu obléknout, normálně v nich ohýbat nohy apod.

Myslím že se mýlíte. Je to tam i napsáno. Číňani je vyrábí. Jestli to jsou kopie, nebo nejsou to stoprocentně Fredy nevím, ale pravé Fredy elastické jsou. Také cena se pohybuje i u těch číňanů. Někdo má lepší kvalitu a ty jsou dražší a někdo prodává hodně levně. Ty bych si teda neobjednávala. Navíc jsem viděla v několika českých internetových obchodech které je jako značku Fredy prodávají, fotografie přímo přetažené z čínských nabídek. Ani se nenamáhali investovat do vlastních fotek. Jenom cena je úplně jiná. Ale dělejte jak myslíte.

doplněno 14.05.17 13:38:

fr.aliexpress.com/...

fr.aliexpress.com/...

Zatím v rychlosti tyhle, teď nemám čas hledat. Když nezapomenu, najdu jiné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]