Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak podporit rust prsou

Od: kika* odpovědí: 5 změna:

chtela bych poradit co delat aby mi narostly prsa hlavne ne ty prasky co jsou na internetu vubec nepomahaj

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No, tak mě anitko na prsa žádný vliv neměla, ale naopak pomohlo těhotenství *smich* Bohužel, efekt byl také jenom dočasný, po každém odkojeném dítěti jsou menší a menší... a teď po třech dětech je klidně naroluju do předtěhotenské podpry a ještě zbyde dost místa pro něco na vycpání *plac*Takže jestli přijdeš na něco, co DOOPRAVDY funguje, tak se tu s námi pak poděl o informaci ;)

martina30*
hodnocení

0x

Kolik Ti je let.Nevím jaké prášky myslíš,ale prášky pomohou,ale přibereš.Jinak po antikoncepci máš větší prsa o jedno číslo.

doplněno 31.03.09 21:39:

Kamarádka brala super prášky a pěkně drahé na růst prsou.Prsa vyrostla,ale přibrala i všude po těle.Po delší době je ted krásně štíhlunká a prsa se ji zmenšila.Co se týče antikoncepce,tak někdo má větší prsa někdo né.Cvičení a nebo inplantáty...

doplněno 31.03.09 21:40:

Kamarádka brala super prášky a pěkně drahé na růst prsou.Prsa vyrostla,ale přibrala i všude po těle.Po delší době je ted krásně štíhlunká a prsa se ji zmenšila.Co se týče antikoncepce,tak někdo má větší prsa někdo né.Cvičení a nebo inplantáty...

doplněno 31.03.09 21:41:

omluva počítač se zbláznil*nevi*

moxa*
hodnocení

0x

Žádné prášky na růst prsou nefungují. Maximálně jen po tu dobu, co je bereš tak se prsa trošku vyplní. Takže aby Ti trvale vyrostly, to je nesmysl. To by nemusely existovat implantáty ;) Totéž zřejmě platí o antikoncepci, když to kolegyně říká, asi má zkušenost, takže po dobu braní jsou třeba plnější. Na mně to účinek nemělo, ale já mám prsa dle svých představ.

moxa*

Jo, a ještě dodávám, že kvůli prsům bych antikoncepci rozhodně nebrala *blee*

pb®
hodnocení

0x

Na zvetseni prsou pomahaji tri veci. Plasticka operace, tehotenstvi (vetsinou jen docasne) a nebo pribrat na vaze, cim budes tlustsi, tim budes mit vetsi prsa. Jeste by malinko mohlo pomoct posilovani prsnich svalu, ale na to moc nesazej. Smir se s tim, ze zadny zazrak na zvetseni prsou neexistuje, protoze kdyby jo, nebylo by zen s malym poprsim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]