Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epilátor - doporučte

Od: jendabenda odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, manželka by si přála "elektrický strojek na nohy". Já nevím jestli epilátor a nebo depilátor. Máte prosím nějaké zkušenosti, rady, případně konkrétní značku a model? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, musíte zjistit, co vlastně manželka chce, depilátor jen holí, epilátor škupe i s kořínky, kdysi jsem si ho strašně přála, a dostala ho, ale je to mučící nástroj, skončil ve skříni s ostatníma "blbůstkama", to už bych spíš doporučila voskové pásky.. :)

hodnocení

0x
Dobrý den, není to mučící nástroj. Podle mě je nejlepší, když to má nástavec jak na holení, tak i na vytrhávání. Zrovna nedávno jsem po jednom koukala, protože potřebuji nový. Braun Silk-épil, přesné označení zrovna nevím. Našla jsem ho na Heuréce asi za 1100 Kč.
doplněno 01.05.17 22:46: Tak je to Braun Silk épil 3270 nebo Braun SE 3270 SoftPerfection.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]