Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi teprve 13 let a chodím do 6. třídy. Teď jsem přidala celkem dost kilo a mám pořád chuť na sladké. Nevíte jak se toho zbavit? Protože je docela nepříjemné slyšet vaši kamarádku říkat že váží míň kilo jak vy. A taky bych se chtěla přihlásit na casting na nějaký modeling
Nevíte tedy o nějakých stránkách, protože když hledám na internetu tak mi vyběhnou nějaké staré stránky... díky
2x
Jestli řádně snídáš a pravidelně přes den jíš, tak si po sladkosti zacvič, nebo zaběhej, pokud přibíráš enormě na váze. Pokmud máš správnou váhu, tak to vůbec neřeš. Jsi ve vývinu a tělo cukr taky potřebuje. Jestli chceš mít pěknou postavu, tak se přihlas do nějakého sportovního oddílu, kde budeš mít pravidelný pohyb zajištěn. Nic není zadarmo. Postava se Ti bude s vývinem měnit, uvidíš jakým směrem, někdo se vytáhne a zeštíhlí, jiný zaoblí. Mohly by napovědět postavy rodičů, někdy ji dědíme po dalších předcích.
1x
Zdravím. Asi to nebudeš chtít slyšet, ale je ti teprve 13, to znamená, že jsi ještě dítě. A děti by se měly nejdříve dovyvinout, aby měly zdravý celý organismus. Zdravé orgáy, které budou dobře pracovat. Pokud si teť špatnou stravou a hlavně nedostatečným množstvím, poškodíš třeba slinivku, nebo štítnou žlázu, žlučník či něco jiného, tak až dospěješ, bude si tvé tělo ukládat tuk a budeš tlustá a nic s tím nenaděláš. Pokud tvůj mozek teť nedostane dostatek cukrů (ne dortů), nedovyvine se ani ten. A jelikož dnes modelky musí vykazovat i jistou inteligenci, debilku si rozhodně nikdo nevybere. Pokud kamarádka v tomto věku srovnává kila vás dvou a neví, že dobře vyvinuté kosti jsou těžké, její mozek již vykazuje jisté nedostatky. Radila bych, jez pořádně a normální stravu, ale místo dortů si dej zeleninu a ovoce. A jestli fakt chceš být modelka, zpevňuj si svaly. Hlavně břišní, (hubená holka s vyvaleným břichem není žádná krása) a zádové. Nuť se chodit a sedět přehnaně rovně, ať máš jednou krásné držení těla. (A modelingové agentury po internetu hledej jedině s rodiči! Dnes je to všude samý úchyl!) A přeju ti, ať se ti tvé sny vyplní. Ida
0x
Ahoj, s tím sladkým mají holky/ženy většinou problémy a mnoho z nich s tím bojuje celý život. Mlsání je zábava, ale když se to neuhlídá, tak to končí velmi zle a návrat k normálu je téměř nemožný. Jak píší nade mnou, jez normální jídla dle správného životosprávy a sladké měj jen na chuť a né jako hlavní jídla. Kila časem naskakují, když se člověk nehlídá a nesportuje. V kanceláři jako 100kilová budeš moci sedět, ale na módní přehlídku to nebude.
Hlavně se nechytej žádných diet. Stačí aktivně sportovat a hlídat to mlsání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.