Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kde jsou nebezpečné bakterie-žloutek/bílek?

Od: boban® odpovědí: 1 změna:

Kde jsou nebezpečné bakterie, které jsou případně přítomny ve vejci, jsou ve žloutku, nebo v bílku? Myslím tím například salmonelu

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
V syrových vejcích může být salmonela na skořápce,v bílku i žloutku.
Je nutné vejce řádně tepelně upravit.
Nejvyšší ohrožení nákazy bývá z domácího chovu.
ceskatelevize.cz/...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]