Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na ceulitidu a strie

Od: kika* odpovědí: 18 změna:

chtěla bych poradit co pomáha na strie a ceulitydu vůbec žádný masti mi nepomáhaj snad už jsem vyzkošela vše děkuji za odpověd.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zoe*
hodnocení

2x

ahojky,ženské prostě chtějí být krásné,to je normální,ale za jakou cenu?Jedna si stěžuje že má malá prsa,jiná že je má moc velká atd.Každá by se měla především naučit radovat z toho, že má ruce a nohy,užívat si každého okamžiku života, v prvé řadě se naučit mít se ráda taková jaká jsem.Každá žena je krásná,někdy prostě nemůžeme mít všechno jak chceme,si představme,že bychom byly všechny stejné*smich*Nezáleží ani tak na tom,jak vypadáš na povrchu,ale jaká jsi v jádru,skutečná krása pramení z lidských citů*slunce*a ne celulitidy,ta se ztratí v záři tvého srdce;)

liliana*
hodnocení

1x

Ani celulityda ani strie pokud je máš nezmizí.Nepomůžou žádné krémy,vím o čem mluvím,mám je...S tím se už musíš smířit,ale mému partnerovi to nevadí,má mě rád takovou jaká jsem.Tak se tím netrap.Jsou jiné hodnoty,než jizvy po těle.Ahoj*slunce*

ivca1122*

ahojky, me po porodu taky zustaly strie, zacala jsem pouzivat gel od CL a uz za 3 tydny vidim vysledky... strie se redukuji a brisko zpevnuje.

kleris26

Dobrý den, prosím co je za zkratku CL? Díky, Klára

hodnocení

0x

Celulitida je slovo vymyšlené výrobci kosmetiky, jinak to neznamená nic jiného než normální vlastnost ženské pokožky. Je to stejné jako "zacuchané vlasy" a desítky dalších nevídaných druhů vlasů, vymyšlené výrobci šampónů.

Samozřejmě že masti nepomůžou. Jestli vůbec něco pomůže, je to zdravá životospráva, pohyb a snad masáže. Ale nevím, jestli to za tu dřinu stojí. Vždyť věnovat polovinu svého volného času boji s celulitidou, a to až do konce života, to se tedy umím bavit užitečněji.

Strie časem zblednou a nebudou tak patrné, zpočátku jsou až fialové a vypadají děsivě. Po pár letech se trochu zmenší a budou takové jako stříbřité.

Možná se mnou nebude někdo souhlasit a bude jmenovat takové ty přípravky jako Enja od Dermacolu - no prosím. Ale opravdu je to na doživotí. Jeden je na bříško, jeden je sprchový... to je panečku kšeft!

hablina*

Zdravá životospráva ani poyb nepomáhají*plac* - prostě je to nafurt a je třeba se s tím smířit.

martina30*
hodnocení

0x

Dá se to zmírnit cvičením a jídlem.Pak i plavání není špatné.Pokud chodíš do solárka i to trošku zakryje,ale úplně jedině chodit na drahé procedůry.

moxa*

Denně pořádně masírovat nějakou masážní pomůckou by mělo pomoci - kůže musí zčervenat - ale je to dost náročné na čas a trpělivost. Já plánuji lymfodrenáž, odvádí odpadní látky z těla, měla by mít viditelné účinky i na celulitidu, záleží, kolik do toho můžeš investovat. Aby měla účinek, musí se chodit tuším jednou za měsíc a to alespoň 6x. Na strie existují nějaké krémy, ale ty asi znáš, když už tak bych si nechala doporučit v lékárně, ty budou účinnější. Ale strie po nich z větší části nezmizí. Možná na ně funguje laser. A je pravda, že vyblednou, já bych ty svoje musela hledat a dokonce mi připadají zajímavé, pěkné...nebýt propagandy proti striím, tak si je snad pěstuju :-D Proti striím pomáhá jedině prevence, takže v období růstu, přibírání, těhotenství, posilování...prostě v průběhu jakékoli proměny tvaru těla pomáhají preventivní krémy na strie, 2x denně a vytrvat.

kostalpet*
hodnocení

0x

Zdravá pravidelná strava,dostatek tekutin,málo alkoholu,cigaret a kávy,dostatek pohybu,pravidelná péče o pokožku(peelingy,gely,krémy)...

To jim chuderkám toho moc v životě nezůstane.

moxa*
20.05.09 08:57

*palec* *palec* *palec*

malvinka*
hodnocení

0x

Já jsem v době těhotenství řádně promazávala rostoucí bříšlo dětským olejíčkem tuším heřmánkový s azulenem.

Toť vše na doporučení zdravotní sestřičky od gynekologa. A musím podtknout, že žádné nemám. Určitě je důležitá prevence a genetická výbava.

ondrasek*
hodnocení

0x

Nedávno byl test různých přípravků a masížních přístrojů- všechny absolutně propadly! lepší výsledky mělo i obyč tělové mléko pravidelně vmasírované. Manželce pomohlo pravidelné cvičení... nic jiného. Teď je již v 8mém měsíci rizikového těhotenství a už zase se ceulityda vrací... prostě bez pohybu to nejde.

Ono to někdy nejde ani s pohybem.Kolik času denně by musela žena se sklonem k celulitidě věnovat pohybu a masážím? Když kromě toho stráví cca 10 hodin denně v práci (s cestou), stará se o domácnost a o dvě děti a někdy taky musí spát? :) Kolem celulitidy je zbytečný povyk. Dokud jste to neuměli pojmenovat, nevadilo vám to.

innkas*
hodnocení

0x

Já jsem si v těhotenství mazala břicho a stejně mi popraskalo.Pokud vím,už to je navždy,ale po čase je to míň vidět.Praskliny na kůži mají po létech stejnou bervu jako ostatní kůže,už nejsou fialové.

Mastičky a krémy možná způsobí,že je to míň nápadné(nevím-nezkoušela jsem),ale určitě to neodstraní.

Celulitidu mají i štíhlé ženy,je to dáno geneticky,co k tomu dodat.Nikdo nejsme dokonalí.

Jak už tu někdo poznamenal :buďte ráda,že jste zdravá.

xxxelinka
hodnocení

0x

Ahojky ..na celulitidu pomáhá bahenní detoxikační zábal,mám to na sobě oskoušené,a krásně to i vyčistí pleť ,kůži a i celé tělo.Vyhladí a napne pokožku.

TAKÉ MĚ POMÁHÁ týdenní pobyt v termálních koupelích na Slovensku ,,Podhájská,, kde teplá a slaná voda ,se složením podobným mrtvýmu moři odstraní celulitudu po týdnu uplně.Každý rok tam jezdím a mám vyzkoušený.

a za třetí je nejlevnější varianta,prodává se přístroj na odstranění celulitidy v TV products,ale to bych nedoporučovala,neboť nezkušeným může ještě víc ublížit když se použije nesprávně ,tak se hrbolky nadělají tam..kde dosud nebyly a to už se jen tak neodstraní.

charlie1366*
hodnocení

0x

Na strie a celulitidu zkuste každý den masírovat kartáčem ve sprše a potom namazat skořicovou mastí

milli*
hodnocení

0x

Ahoj,tak já mám jeden recept,budete se asi smát,ale funguje to... Mám to vyzkoušené! Je mi 30 celu jsem měla pár let po dětech a dnes nemám ani ň...Do slova a do písmene... Nejde o to kolik kdo váží,celu mají i hubené ženy a silné třeba ani ne... A teď to tajemství jo,ženský držte se...nebo zkuste hádat...:-D ne...nebudu vás napínat,ale 100% pomáhá pravidelné chození na chůdách a nejlépe do schodůůů. Ručím za to...neni to nic co by se nedalo naučit a je u toho i sranda,ale fakt to zabírá...Držím palce a klidně mi pak napište,zda se povedlo... Já jsem přesvědčená,že když to budete dělat 3x týdně zhruba tu hodinku blbnout..tak za 3 týdny uvidíte první výsledky... miluskanova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]