Dobry den,pisu takto nekam poprve,ale nevim,kam se obratit. Byla jsem pred mesicem na podvazani hemoroidu ciste proto,ze jsem ho nechtela,nemela jsem zadny problem,bolest ani nebyl videt. Po zakroku me to porad boli,mam to vylezle apod. Dr mi na to predepsal Detralex,ktery jsem brala tyden 6 prasku denne,pak tyden 4 prasky a zbytek baleni po 2. Od druheho dne me zacal bolet zaludek a bylo nevolno,to pominulo,ale i ted,co leky tyden neberu,me boli cely podbrisek a zada v krizi,podobne jak menstruacni bolesti. Moje otazka,cetla jsem nez.ucinky,kde se pise,ze Detralex muze vyvolat zanet tlusteho streva. Stava se to? A jak se projevuje? Na internetu pisou jen obecne bolest bricha,jinak nic. Byla jsem totiz jeste na gynekologii a poprve v zivote mi vysla zhrorsena cytologie. Dr rikala,ze to muze byt zanetem,proto ten muj dotaz na zanet,prip.muze Detralex ovlivnovat stery? Dekuji moc,uz opravdu nevim.. L.
Detralex určitě stěry neovlivní. To je náhoda, že se to sešlo. Ale s tou bolestí břicha byste měla jít co nejdřív k doktorovi, nejspíš nemá s detralexem nic společného. Dělala vám na gynekologii ultrazvuk? Jestli nemáte třeba cystu nebo něco jiného? Jestli je gynekologicky vše v pořádku, jděte za obvodní a řešte to.
as
Dekuji,delala kompletku,tj stery i ultrazvuk,ale to jsem myslela a porad myslim,ze jsem mela bolesti z Detralexu,tak jsem ji na to neupozornovala. Jde mi spis o to,jestli nemohl vyvolat zanet,nez primo ovlivnit stery..
Já mám doporučený Detralex dlouhodobě s přestávkami. Váš problém bude asi jinde. A pokud vím, tak podvazují se jen hemeroidy vnitřní nikoli vnější a nikdy nejde jen o jednu návštěvu. Na ten vnější musíte ještě použít mast.
tjm
Ano,byl vnitrni,po zakroku odpadl,ale pro zmenu neco vylezlo ven.. a jdu tam znova za tyden. Dr rikal,ze je to zbytek a silny otok a proto mi predepsal ten Detralex. Ihned po uzivanhp mi zacaly bolesti bricha,ktere pretrvavaji ted tyden,i kdyz lek uz neberu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.