Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětské otevřené vyšší boty

Od: lidus* odpovědí: 6 změna:

Přeji hezkou neděli a prosím o radu. Tříletá vnučka šmajdá, vytáčí nohu do středu, má ortopedickou vložku, doporučení ortopeda je, vyšší obuv, pevný kotník a nejlépe na tkaničky. Všechny boty takové má a je to opravdu mnohem lepší ale bude léto. Hledám marně něco otevřeného, prostě trekovky sportisimo.cz/... ale děravé. Aspoň něco takového pro 3leté dítě duadu.cz/...

Máte zkušenost, poradíte? Díky Lída.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

2x

A co ten švec jak jsem Vám o něm psala? Šije perfektní dětské ,zkoukněte.

lidus*
hodnocení

Cesmínko já jsem tak hloupá, na toho jsem myslela ale je z Benešova a to mám trochu z ruky,vnučka má nohu dlouhou, nárt nízký. Vůbec mě nedocvaklo, hledat ševce v Brně a okolí, už mám Botásek Brno, ručně šitá obuv na míru. Děkuji Vám, sama bych hledala a dumala ještě dlouho.

bota
hodnocení

1x
lidus*
hodnocení

Díky, sice Praha ale i u nás v Brně Fare a Superfity prodávají, bohužel vnučce dobře nesedí.

hodnocení

0x

Ve zdravotnických potřebách jsou přesne takové boty, na jaké se ptáš. Možná že v obchodě je nemají, ale mají katalogy, ze kterých se dá objednat. A také existují speciálky na dětskou obuv. ;) Ještě by měla být, u toho výčtu, který jsi uvedla, pevná pata.

lidus*
hodnocení

Díky Babi, u nás ve zdr. obuvy nic nemají ani nenabídli katalog,potřebuji vlasně letní nesmysl, děravá bota na šněrování a pevný kotník. Už je dcera domluvená a nechá je ušít, není to o tolik víc než běžně zaplatíš. Hlavně aby naše malá šmajda mohla dobře chodit a nezůstala ji vada do stáří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]