Nejste přihlášen/a.
není to vždy pravidlem, ale je to jediné, podle čeho lze zásilku sledovat. několikrát se stalo, že balík měl pohyb podle systému jen z pošty na terminál někde na druhé straně republiky a tam konec, najednou byl už jen doručen a to samozřejmě nejde, protože musí projít min.dalším terminálem (depem). všude, kde balík někdo přejímá skenerem, tak se zásilka musí objevit v systému (přijal,vydal atd.)
Balík z Číny přišel do Prahy za 2 týdny, pak byl v Praze další 3 týdny, než ho poslali na naši poštu - podle čísla zásilky.
Balík z aukra měl přijít za 2-3 dny. Po 10ti dnech urgencí jsem zjistil, že pán se nějak spletl a onemocněl a neměl čas a blablabla - pošle ho prý v pondělí - po 20ti dnech od úhrady.
Česká pošta někdy může být nevinná...
aukro má svou "ochranu kupujících". Na sBazaru je jen upozornění "proklepněte si prodejce, buďte opatrní... Před nákupem na sbazaru či bazoši se pořádně podívám na tel. číslo, recenze atd - když nic nenajdu, raději nekoupím.
A i přesto jsem posledně nakoupil světlo na auto z nějakého vrakoviště - poštou.. Prosil jsem předem o řádné zabalení, označení atd... přišlo rozbyté. Když jsem se ozval prodejci, prý za to může pošta. Jenže 1) pošta neměla označeno jako křehké 2) nebylo zabaleno řádně, spíš nepořádně a 3) podle prasklin a špíny jistě bylo prasklé ještě před zabalením. I části plastu v balíčku chyběly... takže jediné, co můžu, je zkusit reklamaci na poště. S jejich zamítavým vyjádřením pak požadovat náhradu po prodejci. A když nedá zpět peníze, můžu jen upozornit na různých webech svým příběhem... a varováním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.