Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ložní povlečení

Od: zavinac® odpovědí: 19 změna:

Zdravím,,nemohu sehnat povlečení 120x190-200cm.Všude je pouze 140X200---šije se ještě v této velikosti? díky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nedělá se vše na zipy, doporučuji firmu povlečení Ján www.janperi.cz jsou velmi ochotní, u každého povlečení si můžete zvolit atypický rozměr, knoflíky přišité, plastové vyndavací, zipy a jsou velmi ochotní, dokáží vám udělt i rozměr, který zrovna není v nabídce.

hahanaj*
hodnocení

1x

120x200 je rozměr prostěradel -povlečení v tomto rozměru jsem neviděla

hodnocení

0x
Zdravíčko.
Na tomto eshopu mají veliký výběr i velikých rozměrů.
Mrkněte : decodoma.cz/...
doplněno 22.04.17 12:21:

Takový rozměr tady mají !

decodoma.cz/...

hahanaj*

wamp - takový rozměr tam vůbec není

lidus*

Wamp buď jsem slepá nebo blbá ale píší 140x200. Jak jsem psala, využila jsem, že jsou online a zeptala se.

Liduš,ano,špatně koukám *hi*

Mrzí mě to...Každopádně jak píšete,zcela jistě se najde někdo,kdo cíchy ušije.Matějovského neznám,pouze z reklamy.

lidus*
hodnocení

0x

Nikdy jsem se s tím nesetkala, využila online připojení na prodejce Matějovský Brno a odkaz co dala Wamp, pouze 140x200 nebo 140x 220, prohledala na nettu kde co a nikde nic, nezbyde vám než si ho nechat ušít. Já bych nejspíš koupila 140 x200 a odšila.

hodnocení

0x

Já mám velmi dobrou zkušenost tady:

janperi.cz/...

Mám zase atypický rozměr polštářů a tak mi ušijí na míru. S cíchou rozměru šíře 120 jsem se za celý život nesetkala, ale řešila bych to tak, že bych jí prostě z každé strany o 10cm zúžila. Nevím ale, jestli šijete:)

hodnocení

Díky vám všem já jsem trouba,,já měřila špatně akorát mi vadí,že dnes dělají vše na zipy

lidus*

Také jsem nejdřív zip nechtěla a dnes už nechci nic jiného, dokonce i na staré damaškové mamka našila zip.

hodnocení

Měla jsem na saténovém povlečení zip a pokazil se a to nejde ani pomalu všít ,,i když si vezmu nitě na satén,,tak jsem tam dala patenty

cesmina*
hodnocení

0x

Já občas nakupuji na www.veratex.cz.Šijí i atypické výrobky.Nám tenkrát udělali atyp.matrace.Je to česká firma.

hodnocení

0x

Nevidím vůbec žádný problém v tom, novou, širší cíchu přešít na stroji na správnou míru. Nstavit by to nešlo, ale zúžit? Bez problému! Práce na chvilku.

doplněno 23.04.17 06:55:

Máte a současně nemáte pravdu. Dalo by se to zúžit tak, že se to ustřihne i s kusem zipu. Kdy je potřeba konec zapošít, aby jezdec nevyjížděl.Vzory bývají takové, že nevadí, když ubude jen z jedné strany. ;) Já mám ráda, když zapínání není žádné. Dřive mi to nedávalo smysl, měla jsem obavu, že peřina z povlečení bude vypadávat, ale ne. Nic nevypadává. Moji mladí rušili deky 2x2m a já dostala povlečení, kterého jsem měla sama dost. Takže teď mám sedmero cích a z toho jedno má hladký zip z um.hmoty a jedno má knoflíky. Nezapínám nic a je to príma.

hodnocení

babkazov,,,,,to znamená pokud je tam zip ,,zůžit povlečení není problém ,ale ty jejich zipy,Vypárat zip zůžit a koupit nový a všít ,,šít umím ,,já raději knoflíky hadrové

verazuntova
hodnocení

0x
Dobry den, kvalitni povleceni za rozumnou cenu a moznost uprav rozmeru nabizi www.stanex.cz

pohanka*
hodnocení

0x

Proč by nešel povlak zúžit? Na straně, kde zip končí při rozepínání se může prošít, případně ještě ručně udělat pár stehů na jednom místě pro sichr. Při povlékání na to myslet a nerozepínat úplně /i když si myslím, že to nebude třeba/, ale nechat si tam dva zoubky. Nebála bych se zipu, ale spíše toho, že mě bude táhnout na záda když se člověk v noci mele. I když možná pro děti by to mohlo stačit.

hodnocení

pohanka,,jenže u saténového povlečení to šití je problematické..Zkoušela jsem jen zapošít určité místa .kde ten zip byl a to se vlní a je to fuška ,I s nitma na satén, jak jsem psala našila jsem tam patenty..Jenže děcko sebou mele a a ty zipy nejsou dobré ,,.

Kdybych nezapomněla jak se dělají dírky tak u toho novébo jdu do knoklíků Patrně zajdu k paní ta co opravuje a nechá si je vyšít. A našiji knoflíky ty z nití.

My jsme mívali ve školce knoflíkové dírky na obou protikusech a v tom byl knoflík, jaký se dává do pláštěnky. Dobře se to mandlovalo.

hodnocení

To mandlování to by byla hrůza s knoflíkámi z umělé hmoty...To znám,,,vypadává to při spaní ,,nemám to ráda, Já mám povlečení,které se nežehlí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]