Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vícebarevné boty

Od: cesmina* odpovědí: 8 změna:

Chci nechat dceři ušít barevné boty.Protože mě ona se zdr. důvodů neřekne co se jí líbí ,tak prosím o radu slečny převážně ve věku 15 - 17 let.Nosí se v tomhle věku jedno či více barevné sandálky? Budu samozřejmě ráda i za názory Vás ostatních.Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
15-17 let,to je prakticky již žena.
Pokud vím,nosí v létě sandály,které jim ladí k oblečení.
Bývává tam veliká kombinace růžové se světle modrou,růžové s černou.
Čistě černé,bílé,zelené,oranžové,žluté.
---
To záleží opravdu na vkusu každé dívky.
doplněno 20.04.17 16:25: Ještě jsem zapomněla...
Dost se teď nosí i prvky zlaté a stříbrné.
72mona3*

Ano, teď opravdu letí materiály s kovovým leskem. M.

hodnocení

0x

Cesmino, pro inspiraci poklikejte v e-prodejnách s obuví. Včera jsem na takovou barevnou stránku pro mladé, narazila. Zachtělo se mi být mladou. ;)

doplněno 20.04.17 18:25:

italstore.cz/...

Třeba tady. ;)

cesmina*
hodnocení

Koukala jsem na tu stránku..Je to celkem pestré ,dokonce i dost květované.Nechám je nakonec ušít jak jsem původně chtěla ,ale přišlo mi to moc barevné.Díky.

lidus*
hodnocení

0x

Čím víc barev, tím lépe aspoň tak to má neteř, malá vnučka a i já mám ráda barevné tenisky a třeba i každou tkaničku jinou.

Cesmíno, nechci se vás nijak dotknout ale píšete, že dcera vám to neřekne se zdr. důvodů. Pozor na ty barvy, má-li nějaký hendikep ať ho barvami nezvýrazníte, myslím na to, že je-li nějak mentálně postižená aby ty barevné boty nebyly spíš na obtíž, znáte lidi.

cesmina*
hodnocení

Právě proto se Lidus ptám co dnes mladé slečny nosí..Mám totiž obavy ,aby se ji neposmívali.

Nepořizovala bych nic výstředního či neobyčejného – zdravý člověk si to umí obhájit (popř. si sám takové nekoupí). Jestliže však má dcera nějaké problémy s komunikací, nemuselo by to pro ni být lehké. Ale veselé boty v zářivé barvě klidně (za mě spíš jednobarevné).

Pokud tedy zvolíte barvu bílou,šedou nebo černou,nic tím nezkazíte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]