Nejste přihlášen/a.
Krátkodobé hubnutí na táboře nebo lázních je k ničemu pokud se nezmění stravovací návyky, váhy hned půjde rychle zpět pokuzd se dotyčný dostane zase do starých kolejí, z mých zkušeností to chce "přivykat" postupně, a postupně omezovat ta "nezdravá" jídla těmi zdravými, protože nárazový hup a teď jím zdravě je k ničemu, člověka to pak akorát láká to porušit stylem "však ono se dneska nic nestane" "a však ono se obden nic nestane" a ejhle, je to tam kde bylo... Ono to dítě musí chtít samo, to že ho na měsíc někam pošlete nic neřeší... Jinak ano, "táborů" existuje spousta
Souhlas s ostatními - pokud nebude změna stylu života doma v rodině, tak tábor nepomůže. Bude to jen výkřik do tmy.
Měla jsem příbuznou /10let/ v léčebném táboře, s trochu jinou diagnozou. To byste koukali, jak holka doma srovnala pravidla. Děti se zdrav. problémy, poruchami metabolismu se tam učí nejen co jíst,co a jak odmítnout, kdy, kolik, jaké cviky,.Jak si rozvrhnout den...Takže právě tomu životním stylu. Ve škole pak vedla rozcvičky s vysvětlením, jak cvik působí, jak u něj dýchat, že kantoři koukali...
Milo, to bylo strašně dávno, tak před 25 roky. Jen jsem odpovídala na to,že to bylo pro holčinu i její rodinu užitečné. Já sama jsem kdysi před 46 lety měla na táboře v Úštěku dětský oddíl kardiaků / srdíčkáři/. Byly s námi dvě zdravotní sestry a program vymakaný s individuálním přístupem.Děti si odnesly v hlavě serii cvičení / hodně dechových/ s přesným provedením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.