Nejste přihlášen/a.
Zdravím, běžně se moc nemaluju a nemám moc zkušeností ale když někam jdu tak přece jenom chci vypadat k světu. Vždycky když si však nanesu make up (zkoušela jsem nanašení prsty, houbičkou i štětcem), zůstanou viditělné jakoby mapy, případně tahy štětcem nebo prsty. Myslela jsme že se to použitím primeru zlepší ale vypadá to skoro stejně. Kde prosím dělám chybu? díky moc za upřímné odpovědi
přikládám fotky :/
Podkladovou bázi pod make-up používáte? I tak by ale správně zvolený make-up takovéto masky tvořit neměl, takže pokud tomu sama nerozumíte, nestyďte se zeptat přímo v drogerii či přímo specializovaných obchodech, určitě vám rádi poradí. Jinak já doporučuji tónovací krém, to je něco mezi krémem a make-upem, dobře se nanáší a netvoří stopy.
Tohle mi dělal makeup, když jsem si vybrala naprosto nevyhovující pro mou pleť.Problém bych viděla v tom, že rychle zasychá, pak už se na pleť nesmí sahat, vrstvička make-upu na tváři už není tekutá, ale spíš taková gumová a dalším šaháním vznikají ty mapy... Zkuste nanášet na mastnější pokožku, rychle a dobře rozestřít - pak už nesahat. Ale doporučila bych stejně změnit make-up..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.