Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi poradit nějaké pohodlné kalhotky, nejlépe bezešvé, z bavlny, nohavičkové za dobrou cenu, které nebudou pod oblečením vidět? Prostě aby nedělili zadek na 4 čtvrtiny.. :D
Nejpohodlnější kalhotky jsou žádné...sorry...to byl vtip
ale bez legrace, v parném létě pod sukni "žádné" jsou vzdušné a o to jde, kam může vzduch, tam se nic nezapaří, nic se nezařízne a neškrtí, plísně a kvasinky nemají šanci.
Tak tak
Máte bod
Navíc toto řešení je velmi praktické nejen pro ženy
, zvláště pokud platí teorie, že k ženě patří sukně nebo šaty
Mám ráda zn.SLOGGI. Jsou příjemné, ale nejsou úplně z bavlny. Jsou dva druhy vykrojení. viz obrázek na krabičce. Jen už jsem je dlouho nekupovala. Mohly podražit. Značkové jsou vždycky dražší. Za dobrou cenu koupíte různé u Vietnamců. I tam se dá najít, ale čistě bavlněné sotva. Ty mívají občas v Kauflandu. Jen jsou to až moc pro starší. Bavlněné + bezešvé, to snad ani neexistuje.
Dobrý den. Pokud Vám jde zejména o to, aby Vám kalhotky nedělili zadek na 4 čtvrtiny, nechcete zkusit tanga?
Jinak nohavičkové kalhotky jsem nosila naposledy tak 2-3 roky zpátky. a moc se mi to nelíbí, ani mi nepřišly nějaké extra pohodlné.. pořád měly tendenci se shrnovat pod džínami a pod legíny to také nebylo moc sexy.. A na jakou příležitost je potřebujete?![]()
Slipové vložky?
Jsou tak neprodyšné, jako kdyby použila igelit ![]()
intimka
Na to by byla moje odpověď, že komu není rady, tomu není pomoci.Ať si tedy paří prdel v bombarďákách ![]()
nejlepší by byly ty s vlasem dovnitř, až nad kolena, pěkně do gumy, aby do nohaviček netáhlo...takové mám připravené, až dnes večer poletím ![]()
slunickovapavla, opravdu slušivé, jestli se smím zeptat, co máte v tom hrnci, nebo co to je?
pravděpodobně večeři, nějaké mořské plody? ![]()
že mě to hned nenapadlo, ale ne abyste požila před jízdou, tedy před letem ![]()
Co zkusit sportovní nebo tzv.funkční spodní prádlo? Je dělané na vysokou zátěž, kdy se člověk potí, takže dobře větrá a nedře. A to dělení na 4 čtvrtiny je způsobené nevhodnou velikostí a střihem. Třeba i malá podprsenka dokáže vyrobit 4 prsa místo dvou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.