Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat kvalitní sportovní podprsenku

Od: kikinator odpovědí: 7 změna:

Sháním sportovní podprsenku, která by byla dosti "pevná" a kvalitní na to aby vše zůstalo kde má :D nevíte náhodou o nějakém kamenném obchodě, kde bych ji mohla sehnat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Musíte si jí vyzkoušet. Zkoušela jsem i drahé značkové v MaSpenceru, Adidas, Tesco atd. Nakonec mi vyhovuje úplně obyč. z CaA a z Kauflandu. Značková ještě neznamená dobrá nebo že sedí.

makky*
hodnocení

0x

Zkus se podívat tady - mají tam hodně slušnej výběr značkovejch podprsenek a jsem si jistá, že si tam vybereš ;)

zebuu
hodnocení

0x

Před 2 lety jsem koupila v Lidlu, mají je tam často a nemají chybu. Musíte si vybrat tu se SILNOU oporou, ty ostatní prsa nezafixují. Cena byla do 2OO,-Kč a slouží pořád bezchybně.

filipoh*
hodnocení

0x
Decathlon! Moje mila by jiste doporucila

hodnocení

0x

Podívej se na Slevomat. Teď tam právě nabízejí 2 typy. Za 225 a 255 Kč. Slevomat - Móda - Pro ženy - Spodní prádlo. A jsi tam. Já to, bohužel, neumím přenést.

Vypadají dobře, ale to už musíš posoudit sama, zda by Ti některá z nich vyhovovala. Jaga.

fgxy
hodnocení

0x
Hlavně nekupovat tu, co funguje na principu primacknuti prsou k hrudníku. Chce to takovou, co prso obkrouzi že všech stran, hlavně zeshora, a nedovolí mu se pohnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]