Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citliva plet

Od: zilomona odpovědí: 6 změna:
Chtela bych poradit od nekoho, kdo ma opravdu osobni zkusenost s prirodni kosmetikou. Vsude je tisic rad a nazoru, ze nevim, cemu verit. Prosim hlavne mi nikdo necpete nejaky propagace a reklamy! Na to uz mam alergii taky. Jako klidne mi reknete co pouzivate, ale spis bych chtela opravdu osobni zkusenost, pokud to vubec jde najit rozumnou radu na Internetu v dnesni dobe.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

1x

Pleť vypovídá o životním stylu, o stravě vč. dostatečného pití vody, pobytu venku. Odrazí se na ní kouření, únava, stres i hormonální změny. Hodně máme v genech. Když chybí ve stravě Zn, Fe , Si a vitamin B6 a A , tak krémy málo zmůžou. Já mám dobrou zkušenost s listy aloe proti vráskám a s kokosovým olejem. Máti měla pleť do vysokého věku pěknou a nic speciálního a drahého nepoužívala.

vykuk*
hodnocení

1x

Milá tazatelko,

"liska" to popsala asi nejlépe.

Nejlepší přírodní kosmetika je konzumace co nejkvalitnější přirozené a zdravé stravy, dostatečný aktivní pohyb a nebudete muset živit žádného výrobce "zaručené přírodní kosmetiky" . Tedy až na ty pěstitele těch vhodných potravin.

Přirozené je jíst zdravě a pohybovat se. Mažou se kovové součástky , které nemají od přírody funkci seberegenerace, na rozdíl od živých organismů.

Jak se budete starat o vnitřek, tak se vám to ukáže na vnějšku.

Prosím, neberte to jako útok, ale dobrou radu. Dle mého vědomí a vědění.

Kdo si chce koupit krásu v chemii přetvořené lidmi, je to jeho věc.

nika*
hodnocení

0x
Ahoj, a v jake cenove relaci by sis to predstavovala? Mas nejaky problem s pleti?

rada*
hodnocení

Já používám jenom přírodní kosmetiku. Kdysi jsem nepoužívala žádnou, pak jsem zkusila běžnou z drogerií, ale objevila se mi vyrážka, takže už nesnesu jen tak něco. Po porodu to bylo ještě horší, se mi nějak splašily hormony. Zas je fakt, že ne všechny přírodní mi sedly. Vyzkoušela jsem asi tři a teď jsem spokojená. Já bych ti napsala název, ale nevím, jestli se to může.
iz*

Nesmí se to → od Vás by šlo o reklamu. Ale oceňuji dobrý pokus.

marien
hodnocení

0x
Myslím, že v dnešní chemické době je přírodní kosmetika skoro základ, neboť představa, kolik toho do sebe dostanete... a pak jdete ještě ven a do pleti se vám vstřebá smok a další hnusy... alespoň trochu té pleti odlehčíte. Dá se pořídit mnoho vzorků :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]