Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pekaři: Co je za sůl na pečivu kaiserek?

Od: jarmilie odpovědí: 7 změna:

Ahoj, ráda nakupuju pečivo kaiserky v Kauflandu, jako jediné jde u nich vidět i posypané solí. Není to ta sůl, která se dává do solniček, ale jiná - celá a nemohu přijít na to, co to je a kde to mohu koupit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

je to ta stejná sůl jen hrubě mletá. Běžně se dá koupit mořská sůl hrubě mletá.

A koupit se dá hrubá nejen mořská.

hodnocení

2x

Zdravím. Hrubozrnná sůl, koupí se normálně v obchodech ( např.Tesco, Kaufland atd.) Hledejte v regále u normální soli..

hodnocení

1x

Do solniček dáváme sůl jemnou, na pečivo sypeme hrubě mletou, koupíte ji v každých potravinách. Ale není to ta posypová, když je venku kluzko :-D

hodnocení

1x

Dobrý den. Jak píší ostatní, je to hrubozrná sůl. Kupoval jsem ji před svátky v Penny.

hodnocení

1x

A až ji vyzkoušíte na pečivo, dejte si ji na rybu. Mňam.

hodnocení

0x

Koupila jsem si lněné a sezamové semínko na posyp, když občas udělám domácí houstičky. Kromě toho i tuto hrubozrnnou sůl. Koupila jsem ji normálně v Tescu, v regálu, kde byla i jiná sůl, klasická.

Balení 500 g, cena asi okolo 15 korun. Kromě na posyp by se dobře hodila i do mlýnku na sůl. Jaga.

Pekaři: Co je za sůl na pečivu kaiserek?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]