Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si šedou kabelku, jelikož černých kabelek mám dost, ale vůbec netuším k čemu ji nosit. K čemu byste nosili šedou kabelku?
Nenosila bych šedou kabelku k béžovému oblečení. Šedivá se mi líbí v kombinaci hlavně s černou , růžovou a bílou, jinak je fakt, jak píšou rádcové nade mnou, ke všemu.
Záleží na odstínu šedi. Pokud je hodně tmavá, tak ke všemu jako nosíte tu černou, ale nebude to ono. Pokud je světlejší, tak k tmavě modré, nebo k jiným odstínům šedé a také k černé. Pokud máte jenom černé kabelky, určitě jste si neměla kupovat šedou, protože zrovna tato barva je hodně specifická. Spolu se světlým oblečením vypadá težce-hutně a s ostatními barvami už tak dobře neladí. To už by byla bývala lepší nějaká hnědá nebo béžová.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.