Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu nosit šedivou kabelku?

Od: nikig odpovědí: 14 změna:

Koupila jsem si šedou kabelku, jelikož černých kabelek mám dost, ale vůbec netuším k čemu ji nosit. K čemu byste nosili šedou kabelku?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Skoda ze sis nepolozila tuto otazku driv nez jsi provedla nakup.

lindaf*

Starorůžová, i růžová - světlá tmavá, klasická džínovina, černá, bílá, šedá jde ke všemu . . :) miluju jí

prazskejpepik*
hodnocení

1x

já bych si do ní dal nějaké menší nářadí a při opravě auta, kdy se vleze pod auto, by se hodila i k barvě mého vozu :)

hodnocení

1x

Nenosila bych šedou kabelku k béžovému oblečení. Šedivá se mi líbí v kombinaci hlavně s černou , růžovou a bílou, jinak je fakt, jak píšou rádcové nade mnou, ke všemu.

liska*
hodnocení

1x

Ke všemu barevnému. Ne k béžové.

doplněno 20.04.17 17:29:

Já mám šedou kabelku a hodně ji nosím. K zelené bundě, tyrkysové bundě, riflovému oblečení, tmavočervenému kabátu, k žinylkovému kabátu pepř a sůl..

hodnocení

0x

Záleží na odstínu, ale zhruba se dá říct, že šedá se hodí ke všemu. Není tak tvrdá jako černá, proto je hodně univerzální.

nikig
hodnocení

Světle šedá

hodnocení

0x

Šedá kabelka se hodí ke všemu. ;) Jen je rozdíl mezi taškou, do které dáš i nějaký nákup a kabelkou, do které dáš kapesník

Šedé barvě se v dnešní době říká odlehčená černá.

Hodí se opravdu ke všemu.

hahanaj*
hodnocení

0x

Hodí se ke všemu .

mil®
hodnocení

0x

K červené.

hodnocení

0x

Záleží na odstínu šedi. Pokud je hodně tmavá, tak ke všemu jako nosíte tu černou, ale nebude to ono. Pokud je světlejší, tak k tmavě modré, nebo k jiným odstínům šedé a také k černé. Pokud máte jenom černé kabelky, určitě jste si neměla kupovat šedou, protože zrovna tato barva je hodně specifická. Spolu se světlým oblečením vypadá težce-hutně a s ostatními barvami už tak dobře neladí. To už by byla bývala lepší nějaká hnědá nebo béžová.

isteron
hodnocení

0x

Hodí sa ku všetkému.

fram
hodnocení

0x

S šedivými botami - skoro ke všemu, ale ne moc barevnému Jemná elegance.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]