Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek na textil (nažehlování)

Od: pavlahr odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

omylem jsem zničila synovi pár oblíbených kousků oblečení s obrázky z filmu auta, které měl/má rád. Mělo se to prát na 40°...

Ty obrázky byli natištěné jakoby na gumě.

Zajímá mě jestli se dá někde v copycentru nechat vytisknout něco podobného, co bych doma nažehlila (zažehlila) do textitu a obrázek se obtiskl.

?

Jen pro ilustraci připojuji vzdáleně podobné triko tomu zničenému. Obrázek je k.o.

Obrázek na textil (nažehlování)
Obrázek na textil (nažehlování) #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi bych prohlédla na fléru, případně oslovila prodejce, jsou tam šikovní fler.cz/...

V copycentru bohužel netuším..

hodnocení

0x

Nažehlovačkou nezakryjete celý obrázek, není tak velká. A také nevím, jak se nažehlovačka bude na tom gumovém obrázku chovat. *nevi*Není zadarmo + poštovné. Tak si myslím, že v Pepco, Kik nebo u Vietnamců, koupíte za stejné peníze tričko nové.

doplněno 14.04.17 17:31:

Wamp, v ruce ani ne, v pračce bez obav, ale obrácená naruby a žehlení také porubu.

Souhlasím s příspěvkem kolegyně "Babči."

Ty nalepováky,či jak to říci,jsou opravdu velmi veliké.Nepůjde to.Kupte trička nová,nemyslím si,že by byla extrémně drahá.

Pro příště máte ponaučení,že tato trička se perou opatrně a v ruce./Bez urážky./

Chybami se člověk učí ;)

doplněno 14.04.17 17:36:

Babčo,já jsem je dětem právala v ruce.No jó,stará škola,sakra :-D

pavlahr
hodnocení

To jsem myslela velikostně aby se vešlo na žehličku : )) že by ten obrázek byl jen třeba v jednom koutě třička. Anebo dva obrázky - jeden třeba v pravo dole a druhý v pravo nahoře.

Pro ilustraci jak to myslím přidávám dva obrázky. Něco podobného z jiné pohádky... jen pro ilustraci umístění obrázků.

Zkusím ještě popátrat. Synovi se líbily zrovna ty obrázky co měl na věcích, že tam bylo to co se mu líbilo. Zkusím se i podívat jestli neseženu něco podobného.

Obrázek na textil (nažehlování) #3
Obrázek na textil (nažehlování) #4

Ty nažehlovačky se časem odlepují a když je textil prán často, pak i tvrdnou, odlepují se okraje. Nažehlovačky jsou dobré na zakrytí nějakého defektu. Na běžné nošení to není nic moc. Zvláště pak, když jsou obchody plné triček s obrázky.

liska*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]