Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s kalhotami. Na brigádě nyní chodím celý den po Praze a zjistila jsem, že mě všechny kalhoty začínají opouštět v rozkroku, kde se třou stehna o sebe. Udělají se žmolky, látka zeřídne a je konec.
Kdo máte nějaké tipy na značky se kterými jste spokojeni, kde namáhaná látka chvíli vydrží?
Obešla jsem second handy, ale ani zde jsem nebyla spokojená, nové a i ty ze sekáče mi vydrží tak 3 měsíce.
Děkuji za tipy a nápady, ale udělat záplaty, či to prošít nechci. Na schodech, při nastupování do dopravních prostředků to je vidět. A přece jenom v Praze, aby člověk nevypadal jak chudák. I když je. Ale znáte to, člověk by se měl oblékat o třídu vejš, než patří.
pohanko, na silná stehna, která se o sebe třou, nic není, tam ty kalhoty hoří. Jedině snad koupit džíny, ty vydrží nejdéle. Ale zase kouknout na složení, lepší je ze 100% bavlny, než s polyesterem, nebo nylonem.
Asi bych se úplně vyhnula polyesteru, ten nejvíce žmolkuje.
Prodávám oblečení déle než čtvrtstoletí, ale žádné takové gatě neznám.
pohanko, z kepru budou dobré a navíc nejsou ani tak drahé, navíc mají ve všech velikostech, to bude super!
Naopak Mono. Děvčata, vy jste zlatá, obě jste mě moc pomohla. Děkuji. Podívám se v pracovních oděvech po bílých kalhotech do zdravotnictví, ty jsou z bavlny, protože na brigádě se pohybuji právě v tomto oboru. Nějaké světle modré tričko, fleece bundu a budu jako zřízenec - sanitář na cestách. Džíny jsem již zničila dvoje, a už je moc nechci kupovat. Ty si nechám na cestu a v práci se převléknu. Minulý rok jsem v létě koupila v C&A plátěné džíny a byly za dva a půl měsíce rozdrbané. A takový pěkný střih měly.
Dobrý den, pouze obecná rada - volná nohavice vydrží více, než ta, která je těsně na tělo. Zdravím!
Nemáte zač. Když se látka "plandá", tak se tolik neotírá o sebe, méně trpí a více vydrží.
Pohanko, jen takové uklidnění. Já i ségra máme cca stejnou váhu, stejnou postavu, stejné rozložení tuku po těle. Skoro bych i řekla, že tučnější stehna mám já. Nicméně ona je schopná rozedrat džíny v rozkroku do půl roku a mně se to ještě nikdy nestalo. To prostě nejde moc ovlivnit.
Jestli máte nějaké oblíbené džíny, zapamatujte si značku a/nebo typ, pak kupujte na bazaru, na netu. Kupuji takto do zásoby džíny il dolce, které mi sedí střihem, akorát se už nevyrábí
Je fakt, že umět vybrat je oříšek, ale... vím obvod pasu (plus mínus centimetr), obvod boků, minimální požadavky na výšku sedu a obvod nohavice pod zadkem. Hodně napoví fotka, když není pořádná fotka, nekupuji. Najde se kousek, který mi nesedne, ale pořád jsem na ceně lepší než u nových
Já raději zkouším a kupuji v kamenné prodejně. Na dálku jsem většinou zklamaná látkou, nebo mi to nesedne. Také to poštovné je pálka a když se musí něco vracet, tak dvojnásobná. Mám výhodu, že jezdím po celé Praze, takže budu moci sehnat a vyzkoušet právě to, co si vyberu tady na netu. Vím, že hodně lidí si vybere nějakou věc v kamenné prodejně a potom objedná s velkou slevou přes net. Ta sleva bývá zajímavá u dražšího zboží, u eletroniky a tak podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.