Nejste přihlášen/a.
Randila jsem s jedním klukem má 24 let. Jevil o mě zájem, začalo to od jeho strany...vypadalo to nadějně a pak se stáhl. Týden nepsal...Naposledy jsme mu psala já hrozně odepsal mi hezky znovu jsem mu na psala a on nic mě zajímá proč? líbil se mi budu se muset smířit,že mě nechal ..ale zajímá mě proč mě nechce? mám mu napsat? popřípadě, co konkrétně napsat?
Na to by Vám mohl odpovědět jen on sám. To se prostě někdy sává, že nepřeskočí jiskra..Nevnucujte se mu!
Přesně tak !
Nejhorší je,když se dívka ( žena ) vnucuje chlapci ( muži ).Tím ho absolutně odpudíš,nebudeš pro žádného přitažlivá.
Muži jsou dobyvatelé,kteří mají ženu dobývat,to je dáno odpradávna.
V dnešní době vídávám čím dál,tím častěji,že je tomu naopak.Děvčata se chlapcům vysloveně nabízejí.A tím sebe samu v podstatě degradují.
Pokud se ti neozývá,nechej ho být,najdeš si jistě jiného,který tě bude opravdu milovat.
Chtěl bych zažít takovou, která by sama odepsala bez nějakých průpovídek :D Samozřejmě ale v mezích. Nikdo nechce někoho otravného a většinou je to v kombinaci ještě s nízkým sebevědomím (hned se urazí, dostane špatnou náladu). Pokud jste mu někdy lezla něčím na nervy, tak to většinou mladé kluky omrzí.
Možná mě tu všichni špatně pochopil. Přišlo mi, že se to vyvjí dobrým směrem samozřejmě, že jsem se scházeli a pak to utnul z ničeho nic. Přiznavam, že se mi fakt líbil psali jsme si normalně na střídačku, žaden že bych ho uhaněla Mě jen osobně zajímá ton jeho ústup chtěla bych vědet ten důvod, ale asi jsem usodila že mi to k ničemu nebude.
Kluk v tomhle věku se bojí jistoty. Musí vidět, že na něm nevisíš. Teď se koukej dát do gala, buď hezká, změň třeba účes, něco hezkého si kup na sebe. Hlavně jen nečekej,ale užívej si jarních dní. Choď cvičit, plavat, na výstavy, přednášky, běhat, s kámoškama na kulturní akce. Tak si zvedneš sebevědomí a budeš přitažlivější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.