Nejste přihlášen/a.
koukám, že odpovídají většinou muži a ti by byli sami proti sobě, kdyby řekli, že se jim to nelíbí. Já souhlasím s "wamp". Na Vaši postavu se takové šaty moc nehodí. Maličko delší a bude to perfektní
Ano jsou kratší ale záleží na účelu a použití. Chceš li působit seriozněji a vážněji tak spíš ne, jde li ti o to vzbudit pozornost a být provokativní/sexy tak ano.
Takže do práce se moc nehodí, ale večer na zábavu proč ne.
Já jsem kdysi někde četla takovou "pomůcku" a to že přijatelná délka šatů je, když si stoupnete rovně, svěsíte volně ruce podle těla a pokud jsou šaty/sukně kratší než kde máte špičku prostředníčku tak je délka moc krátká ale jinak samozřejmě souhlasím s tím, že záleží na jakou příležitost jsou, i na tom jak se cítíte
Na pracovní pohovor k řediteli na pozici asistentky jsou ideální.
Na jízdu na motorce by to taky šlo, ale asi by vám ofoukla a mohla by jste negativně ovlivnit plynulost a bezpečnost dopravy.
Na schování chlupatých nohou jsou ale nevhodné, poku si na hlavu nenasadíte krocana (jako MrBean), to by si té srsti nikdo nevšiml.
Je potřeba to vidět v celku. Ale nožky dobrý. Takové se mi líbí. A hlavně samozřejmně záleží na použití při jaké příležitosti.Taky ráno chodím v županu, pak se převlíknu do kuchařského. U moře chodím v plavkách (nechtějte to vidět). A na kolo si beru výbavu Silvini (dneska krásné - 20 st. - pro začátek 30 km rekreačně po zimě, jen po rovině)
Celkově to nevypadá dobře, stejná délka šatů i bundy, boty se také nehodí. Šaty jsou dost krátké a není vidět, jak jsou řešené, navíc byste se v nich měla cítit dobře, bez jakýchkoliv pochybností.
Zeptejte se nějaké kamarádky, ta Vás zná a poradí nejlépe. Ženské jsou daleko větší kritici, než pánové, tak bych doporučovala řídit se jejich úsudkem.
Přesně takhle dlouhé sukně jsem nosila koncem sedmdesátých a začátkem osmdesátých let. Možná, že byste je mohla nosit, ale rozhodně s něčím jiným, než máte na soubě. Punčochy, boty, kabát nebo plášť nebo co to je! Dohromady to rozhodně "nejde"!Chce to tmavější punčochy, barevnějsí boty na jehle a delší kabát.
A také to chce zaujmout jiný postoj!
Jak už tu bylo řečeno- šaty na Vás vypadají hezky, takže bych se jich určitě nebála. Ale na ples, nebo podobnou společenskou událost bych je moc nedoporučovala. A určitě bych k nim vybrala nějaký delší kabát.
Pokud budete chtít vyrazit spíše na ples, nebo jinou společenskou událost, pak bych volila spíše koktejlové, nebo pouzdrové šaty, délky ke kolenům, nebo jen těsně nad kolena.
a to jsou šaty? vypadá to na tričko pod zadek. V tom bych se necítila, v našem městě by se mě každý ptal, zda jsem si nezapomela doma sukni nebo něco. Není to na Vaši postavu, jak už tady někdo psal,jste na tohle triko (prý šaty) moc vysoká. Jasně chlapy budou odpovídat opačně, záleží co tím chcete dosáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.