Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, co je quinoa a jestli jí doma používáte a jaké s ní máte zkušenosti. Zahlédla jsem jí ve zdravé výživě.
Děkuji
Quinoa - merlík čilský. Jednoletá bylina z čeledi laskavcovitých, která dorůstá do výšky 100 až 200 cm.
Zkušenosti nemám, protože nevařím. (Za to umím hledat na internetu ),
Dobrý den, oč se jedná je vysvětleno viz odkaz (je to obilovina). Zdravím!
Říše Inků nenávratně zmizela, tak na to myslete při použití této módní a předražené suroviny .
Já ji přidávám do chleba a také do polévek. Nabobtná a zahustí. Rozhodně zdravější než mouka Někteří lidé ji konzumují při dietách, aby zhubli, protože zaplní žaludek a není kalorická. Dávají si ji do jogurtů. Snižuje vysoký tlak.
Správně píše liška, v žádném případě neproplachovat a už vůbec ne horkou vodou. Tak jak to je prostě zamíchat do pokrmu.
Na hustém sítku je potřeba nejprve propláchnou horkou vodou. Pak trochu zalít vodou a mírně povařit, jak tu bylo řečeno, chut nevýrazná, možno přidávat téměř do všeho. Je to zdroj důležitých látek pro naše tělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.