Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roztrepene konecky

Od: asdfg odpovědí: 6 změna:
Dobry den. Nikdy se mi nenicily konecky az ted. Nevite co je dobre aby se nenicily? Nejaky olejcky nebo vyziva?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravíčko.
Za roztřepené konce vlasů signalizují špatnou nebo oslabenou dráhu ledvin a močového měchýře.
Zaměřte se na jejich posílení.
---
Každý hned se vším utíká do lékárny či do drogerie.
Což takhle zkusit zdravou stravu s dostatkem ovoce,zeleniny a trocha sportování?
Vaše vlasy,nehty a vůbec,celé tělo Vám poděkuje za zdraví ;)

hodnocení

0x

Výborná na roztřepené konečky vlasů je aloe vera. Vlasy nejdříve trochu namočte. Potom ulomte list aloe vera a šťávu naneste na vlhké konečky vlasů. Nechte působit cca půl hodiny a potom vlasy opláchněte. Lze použít i jako vlasovou kůru po běžném umytí vlasů.

liska*
hodnocení

0x

Kupte si kokosový olej . Co nespotřebujete na vlasy, použijete na pleť, spáleniny, ekzemy nebo prostě sníte. Je dražší, ale vydrží dlouho a na kondici vlasů je výborný. Konečky, nebo celé krátké vlasy promastíte, necháte třeba přes noc / ručník na polštář/ a ráno umyjete šamponem. Používejte kondicionery na třepivé vlasy. Jezte pestrou stravu s dostatkem minerálů. Křemík, hořčík, zinek, železo, jsou ty podstatné.

asdfg
hodnocení

Kokosovy olej pouzivam obcas, ale moc nepomaha. Driv jsem mela obycrjnou zehlicku na vlasy a nikdy se mi nenicily. Ted jsem dostala drazsi lepsi zehlicku a vlasy se mi nici vic coz se divim je napustena i arganovym olejem. Tak jsem zacala pouzivat sprej pred zehlenim a nepomaha to tak uz nevim co dal.

Njn, máte je zřejmě přesušené. Ty konečky byste měla nechat zastřihávat tak 1x za 2 měsíce.

Tady se podívejte, zda neděláte někde chybu? selfino.cz/...

fram
hodnocení

0x

Pomůže zábal s výživou. Zabalit po umytí do igelitu a ručníku na 30 minut min. - buď: S kvalitním kondicionérem, nebo žloutek smíchaný s olejem. Recept kadeřnice jak proti suchým vlasům.

A zastřihávat, samozřejmě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]