Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roštěnky z remosky

Od: ganinka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jak dlouho dělat hovězí roštěnky v remosce? Mám pokaženou troubu, ale remoska po mamce ještě funguje. Nerada bych maso pro manžela pokazila. Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravíčko.

Tady je to,varietó *jasne*

remoska.cz/...

remoska.cz/...

remoska.cz/...

doplněno 21.03.17 10:41:

Zda jsou měkké,poznáte,poku je budete průběžně kontrolovat.Žádný problém.

mp*
hodnocení

0x

Na takto položený dotaz není možné rozumně odpovědět. Vysvětlím. V podstatě při vaření nemůžete nikdy přesně říci nějaký časový údaj. To záleží na mnoha faktorech. U masa na jeho tuhosti, vyzrálosti, teplotě, množství podlévané vody (vývaru) atd. A hlavně na jaký způsob je hodláte připravit? Dušení, pečení, či snad vaření. Teď se přiznám, že už si nevzpomenu, jestli má Remoska (mimochodem úžasná věc) nějakou regulaci. V každém případě to chce maso udělat doměka (pokud to teda není steak). Nepřipálit, nerozvařit. Přeji úspěch.

ganinka
hodnocení

o.k. tedy chci dělat přírodní roštěnky. tzn. maso se na pánvi opeče a pak se dusí (v remosce). jak je maso straré či vyzrálé, netuším. jak dlouho mne zajímá, jestli bude 40 minut (zhruba) stačit nebo čekat i dvě hodiny? Díky moc.

doplněno 21.03.17 09:00:

PS:remoska nemá regulaci, tedy aspoň ta moje

remoska
hodnocení

0x

Tak Remoska to je něco. Jsem s ní spokojen až na vlastní paměť. Po spáleném škvařeném sádle a vypékaném bůčku jsem koupil spínací hodiny. Ty prach obyčejné. Digitální bych musel pořád přestavovat. U těch obyčejných jsem nastavil dobu zapnutí od půlnoci do čtvrt na dvě. Prostě hodinu a čtvrt. Kolečko vždy nastavím na půlnoc a mám klid. Doba mi vyhovuje na kuře, na škvaření sádla tak 60 dkg i na bůček ve stejné váze. Pokud je víc asi bych musel přidat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]