Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příliš tmavá modrá barva

Od: boubelak odpovědí: 6 změna:

Ahoj, včera jsem si poprvé barvila hlavu na modro, bohužel je to až příliš tmavé. Nevíte, zda je možné to trochu zesvětlit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Myslím si,že by byla nejvhodnější návštěva kadeřnice.
Můžete si vlasy doma spálit.
---
Pokud se nebojíte,kupte si melír v sáčku.Není špatný,ale opatrně a nechat působit pouze chvilku.
Po nanesení konrolujte průběžně.

sebod*
hodnocení

2x

Nevím, jak moc kvalitní máte barvu. Může se totiž stát, že po dvou- třech umytí vlasů barva už nebude tak tmavá

cesmina*
hodnocení

2x

Myslím si to co ,,sebod,,.Než použijete další chemii ,tak si párkrát umyjte hlavu a uvidíte jak to potom bude vypadat.

Modrá barva většinou po pár umytích vypadá spíš jako vyrudle nazelenalá. Taková plesnivá.

Já jsem si v 17 trochu přibarvila ofinu na mahagon / zkoušela jsem jenom přeliv, nikoli barvu/ a taťka, když mě uviděl, nemeškal, popadl pásek z věšáku a nabarvil mi ještě zadek. Krásně namodro. Prý aby byla rovnováha. Byla to tak rychlá akce, že jsem nestihla utéct. ;)Od té doby jsem barvy na vlasy začala obcházet velkým uctivým obloukem. Jaga.

bubinek
hodnocení

1x

Tyhle "umělý" barvy se strašně rychle vymývaj, takže být tebou, tak počkám dvě až tři mytí, uvidíš že už to pak nebude tak brutálně tmavé. Znám to z vlastní zkušenosti, dlouhé roky jsem nosila fialovou a teď zářivě červenou. A pokud se ti to i přesto bude zdát tmavé, zkus to před tím obarvením odbarvit. Ale tady už bych to asi řešila s kadeřnictví. Spálené vlasy jsou pak hnusné s jakoukoli barvou.

daisy
hodnocení

0x

Modrá barva je na vlasech dost neobvyklá, takže bych neřešila , že jestli je tmavá nebo ne. Ale jinak doporučuji kadeřnici. Ta už bude mít odzkoušeno co s tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]