Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké plínky do půl roku?

Od: liska* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jdeme slavit miminko a jelikož rodiče mají velké výdaje jinde, uděláme jim balííček, no, spíš dárkový balík, ze samých praktických věcí. Základ by měly tvořit pampersky, ale jaký druh, značku, aby byly fakt dobré, když je to dar. Látkové nepište, ty mají na doma. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Kupovala jsem ty co byly zrovna v akci, hlídala si jen velikost a kupovala vždy největší balení. Asi bych jako dárek šla po pampers activ baby monthy box 174 ks.

pb®
hodnocení

2x
Pampers premium care 4-9kg. Z těch nejmenších 2-5 nebo 3-6 dítě rychle vyroste. Stejně jako z oblečení. Já jsem některé darované oblečení nenavlékla na syna ani v porodnici, bylo mu malé. A pleny 2-5 jsem dostala od švagrové, protože jim z nich holka vyrostla dřív, než je spotřebovali.

liska*
hodnocení

Děkuji, značky opsány, zítra vyrazím a půjdu raději po větších, je to kluk jak buk . Na světě je 18 dní a už má 4kg a 56cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]