Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Je to zdravé

Od: sjiri* odpovědí: 13 změna:
Ahojky,
Mám tu dotaz dnes jsem nic ještě nejedl a dál jsem si jednu sklenici zařazovaných jablek cca 600 gramů
Je to zdravé. Nebo ne a nebyli ničím složená pouze podzimní domácí jablka ve sklenici zavarovana žádný cukr jenom jablka a přibere se po tom či ne?
Kolik můžou mít tak kalorii?
Děkuji za odpověď

 

 

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar maky

Ovoce na "lačno " není nic proti ničemu. Když se bude jednat o čerstvé ovoce, tím lépe, ovoce vždy na lačno.

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Jestli tu sklenici sníte celou, protože jste hladný, příliš zdravé to nebude. Bude mnohem lepší, když si do části namícháte ovesné vločky a vylepšíte oříšky, bude to opravdu zdravé. ;)

sjiri*
hodnocení

Ale dvakrát za. Sebou to neuškodí
Včera před spaním dvě hodiny + půl hodiny cvičení a dnes v 11 h
Stejně už nemám žádnou. Byly to poslední sklenice
Mně by zajímalo zda mi to vyčistí střeva prostě jsem neodolal

 

hodnocení

0x
avatar jethro

Cokoliv sníš v pohodě a s chutí, je zdravé. I kdyby - jedna sklenice je v pohodě, ojedinělé hříchy se nepočítají :)

Kalorie závisí na tom, kolik se dalo při zavařování cukru.

sjiri*
hodnocení

Já do zavařovani ovoce či zelejiný nikdy nedávám cukr

"Cokoliv sníš v pohodě a s chutí, je zdravé".

No já teda nevím, ještě nedávno jsem s chutí a v pohodě dokázal sníst i 2 pytlíky (ty větší) smažených brambůrek denně. A to několik let, jedno, jestli na lačno, nebo na nelačno *hi*. Hlavu jsem si s tím nijak nelámal, ale doktorka mi to při poslední preventivní prohlídce dost rozmlouvala *bum*. O "zdraví" této pochutiny bych docela pochyboval.


doplněno 15.03.17 15:42:

sjiri - o tom samozřejmě nepochybuji, jen jsem reagoval na odpověď od "jethro". *smich*


doplněno 15.03.17 15:50:

jethro - no, jo, jenže v mým věku už to ňák jinak nejde... :(

sjiri*
hodnocení

Smažené bramburky a zavařena jablka bez cukru je trochu rozdíl

magdon: Kdybys nechodil k doktorovi, nelámal by sis hlavu a byl bys v pohodě doteď. :)

sjiri: zavařovat bez cukru je chyba, cukr je přírodní konzervant :)

fugass*
Máte mé sympatie. Já si dávám k druhé večeři třeba 8 vajec, 20deka šunkovýho kolena a nebo uzeného.

Ominina, budu si muset vaši odpověď někam uložit. Proč? Abych ji vytáhla na světlo, až se budete tady ptát, co máte dělat, abyste zhubla. *zed*

fugass*
Jsem muž. Ominina mám nick protože to bylo jedno z prvních slov syna. Hubnout se zatím nechystám a doufám že dlouho nebudu rady v tomto potřebovat. Když já bych jinak neusnul a taky hladovému mi to moc nemyslí *vtip*. Víte jak príma mi je po 5ti volských očích a na ně když jsou teplá povolit hermelín. To mi připomíná, že už se dodělává kuře na smetaně...*bezim*
sebod*

ominina. Ty seš teda provokatér *smich*

 

nikdo*
hodnocení

0x

ominina: ještě že jsem po obědě. Byly lazaně.

Ale abych odpověděl tazateli. Já si myslím, že specielně jablka, díky velkému obsahu vlákniny jsou velmi vhodná. A kalorií v nich je tolik, kolik jich bylo před zavařením. Záleží na tom, jaká to byla odrůda, jak byla zralá, prostě podle toho kolik v nich bylo cukru. Co se týče hubnutí, je jedno jestli je cukr hroznový nebo bílý. kalorie zůstane kalorií.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]