Nejste přihlášen/a.
Ovoce na "lačno " není nic proti ničemu. Když se bude jednat o čerstvé ovoce, tím lépe, ovoce vždy na lačno.
Jestli tu sklenici sníte celou, protože jste hladný, příliš zdravé to nebude. Bude mnohem lepší, když si do části namícháte ovesné vločky a vylepšíte oříšky, bude to opravdu zdravé. ![]()
Cokoliv sníš v pohodě a s chutí, je zdravé. I kdyby - jedna sklenice je v pohodě, ojedinělé hříchy se nepočítají ![]()
Kalorie závisí na tom, kolik se dalo při zavařování cukru.
"Cokoliv sníš v pohodě a s chutí, je zdravé".
No já teda nevím, ještě nedávno jsem s chutí a v pohodě dokázal sníst i 2 pytlíky (ty větší) smažených brambůrek denně. A to několik let, jedno, jestli na lačno, nebo na nelačno
. Hlavu jsem si s tím nijak nelámal, ale doktorka mi to při poslední preventivní prohlídce dost rozmlouvala
. O "zdraví" této pochutiny bych docela pochyboval.
sjiri - o tom samozřejmě nepochybuji, jen jsem reagoval na odpověď od "jethro". ![]()
jethro - no, jo, jenže v mým věku už to ňák jinak nejde... ![]()
magdon: Kdybys nechodil k doktorovi, nelámal by sis hlavu a byl bys v pohodě doteď. ![]()
sjiri: zavařovat bez cukru je chyba, cukr je přírodní konzervant ![]()
Ominina, budu si muset vaši odpověď někam uložit. Proč? Abych ji vytáhla na světlo, až se budete tady ptát, co máte dělat, abyste zhubla. ![]()
ominina: ještě že jsem po obědě. Byly lazaně.
Ale abych odpověděl tazateli. Já si myslím, že specielně jablka, díky velkému obsahu vlákniny jsou velmi vhodná. A kalorií v nich je tolik, kolik jich bylo před zavařením. Záleží na tom, jaká to byla odrůda, jak byla zralá, prostě podle toho kolik v nich bylo cukru. Co se týče hubnutí, je jedno jestli je cukr hroznový nebo bílý. kalorie zůstane kalorií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.