Nejste přihlášen/a.
Ovoce na "lačno " není nic proti ničemu. Když se bude jednat o čerstvé ovoce, tím lépe, ovoce vždy na lačno.
Jestli tu sklenici sníte celou, protože jste hladný, příliš zdravé to nebude. Bude mnohem lepší, když si do části namícháte ovesné vločky a vylepšíte oříšky, bude to opravdu zdravé.
Cokoliv sníš v pohodě a s chutí, je zdravé. I kdyby - jedna sklenice je v pohodě, ojedinělé hříchy se nepočítají
Kalorie závisí na tom, kolik se dalo při zavařování cukru.
"Cokoliv sníš v pohodě a s chutí, je zdravé".
No já teda nevím, ještě nedávno jsem s chutí a v pohodě dokázal sníst i 2 pytlíky (ty větší) smažených brambůrek denně. A to několik let, jedno, jestli na lačno, nebo na nelačno . Hlavu jsem si s tím nijak nelámal, ale doktorka mi to při poslední preventivní prohlídce dost rozmlouvala
. O "zdraví" této pochutiny bych docela pochyboval.
sjiri - o tom samozřejmě nepochybuji, jen jsem reagoval na odpověď od "jethro".
jethro - no, jo, jenže v mým věku už to ňák jinak nejde...
magdon: Kdybys nechodil k doktorovi, nelámal by sis hlavu a byl bys v pohodě doteď.
sjiri: zavařovat bez cukru je chyba, cukr je přírodní konzervant
Ominina, budu si muset vaši odpověď někam uložit. Proč? Abych ji vytáhla na světlo, až se budete tady ptát, co máte dělat, abyste zhubla.
ominina: ještě že jsem po obědě. Byly lazaně.
Ale abych odpověděl tazateli. Já si myslím, že specielně jablka, díky velkému obsahu vlákniny jsou velmi vhodná. A kalorií v nich je tolik, kolik jich bylo před zavařením. Záleží na tom, jaká to byla odrůda, jak byla zralá, prostě podle toho kolik v nich bylo cukru. Co se týče hubnutí, je jedno jestli je cukr hroznový nebo bílý. kalorie zůstane kalorií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.