Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s feromony

Od: jejinek* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemáte osobní zkušenost s moderními feromony? Docela se to teď u nás v práci probíralo - já jsem na to trchu stydlivější, moc se v tom nevyznám, trochu jsem projel internet a našel několik zaímavých článků, no ale než se do toho doopravdy pustím, chci znát názor nebo zkušenosti z praxe. Fakt to funguje? Zkusil jste to někdo? Nebo jste se někdo na foromon dokonce sám "chtil", jako že vám protějšek na rande opravdu "voněl" a po čase se třeba přiznal, že to byly feromony? :) Omlouvám se, ale nevím, kde jinde se optat. ;) Děkuji! *srdce*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Nezlobte se, ale brát v potaz blog prodejce? To už získáte solidnější informace z Wikipedie.

Jestli někdo opravdu má pocit, že "to fuguje", pak jen díky tomu, že si takto zvýšil sebevědomí, což se promítlo do navazování vztahů. Nic jiného v tom podle mne není...

junkers*
hodnocení

0x

Feromony jsou něco jako oxid uhelnatý. Nejsou vůbec cítít, ale mohou vás zblbnout. Jinak to, co cítíme čichem, to je hrozně individuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]