Nejste přihlášen/a.
Ahoj.. Už deset měsíců mám absolutní nechuť k jídlu.. třikrát do týdne si dam pořádné jídlo a to většinou na večeři a ještě se do toho nutim.. občas si koupim nějakou sušenku nebo chipsy a to je taky jen jedou za týden a strašně málo spím řekl bych tak kolem 4-5 hodin v týdnu.. Nevíte co s tím? (šerstvě sedmnáct, 66kg. při 185cm. za tech 10 měsíců jsem zhubl o 9kg.)
Vypadá to třeba na depresi. Nějaké další příznaky máte? Zvracíte, průjem, bolesti břicha? Určitě to bude chtít nejprve navštívit obvoďáka, aby udělal základní testy a vyšetření. Pak vás odkáže na příslušné odborníky. A pokud vám sám bude chtít naordinovat AD, tak si raději vyžádejte žádanku na psychiatra.
To může být cokoliv, tř. žlučníkové kaménky, jsem četla, že i mladí to mají, základ bude nechat si uvělat rozbor krve, jestli někde není závada a pak celkové vyšetření. No a zkoušel jsi bylinky pro chut k jídlu? Je jich hodně, zkus nějakou, než do sebe budeš házet chemické léky a antidepresiva. Medunku na uklidnění, mátu na chut k jídlu a pod.
Víme, co s tím → navštívit lékaře. A hlavně nezkoušet nějaké bylinky, které problém s největší pravděpodobností nevyřeší. Pouze byste oddálil řešení situace.
Poznámka: Myslela jsem, že dnešní sedmnáctiletí jsou rozumnější, že vědí, že zdravotní problémy je potřeba řešit s lékařem a neodkládat jejich řešení 10 měsíců.
Nebo jde o trolla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.