Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechuť k jídlu

Od: matsifree odpovědí: 4 změna:

Ahoj.. Už deset měsíců mám absolutní nechuť k jídlu.. třikrát do týdne si dam pořádné jídlo a to většinou na večeři a ještě se do toho nutim.. občas si koupim nějakou sušenku nebo chipsy a to je taky jen jedou za týden a strašně málo spím řekl bych tak kolem 4-5 hodin v týdnu.. Nevíte co s tím? (šerstvě sedmnáct, 66kg. při 185cm. za tech 10 měsíců jsem zhubl o 9kg.)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Co s tím? Poradím navštívit lékaře, sdělit mu svůj problém a nechat se odborně vyšetřit. Ten najde příčinu Vašeho nechutenství spíše, než cizí lidé na netu. Neodkládejte to!

hodnocení

2x

Vypadá to třeba na depresi. Nějaké další příznaky máte? Zvracíte, průjem, bolesti břicha? Určitě to bude chtít nejprve navštívit obvoďáka, aby udělal základní testy a vyšetření. Pak vás odkáže na příslušné odborníky. A pokud vám sám bude chtít naordinovat AD, tak si raději vyžádejte žádanku na psychiatra.

hodnocení

2x

To může být cokoliv, tř. žlučníkové kaménky, jsem četla, že i mladí to mají, základ bude nechat si uvělat rozbor krve, jestli někde není závada a pak celkové vyšetření. No a zkoušel jsi bylinky pro chut k jídlu? Je jich hodně, zkus nějakou, než do sebe budeš házet chemické léky a antidepresiva. Medunku na uklidnění, mátu na chut k jídlu a pod.

iz*
hodnocení

0x

Víme, co s tím → navštívit lékaře. A hlavně nezkoušet nějaké bylinky, které problém s největší pravděpodobností nevyřeší. Pouze byste oddálil řešení situace.

Poznámka: Myslela jsem, že dnešní sedmnáctiletí jsou rozumnější, že vědí, že zdravotní problémy je potřeba řešit s lékařem a neodkládat jejich řešení 10 měsíců.

Nebo jde o trolla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]