Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pernamentní odstranění vlasů z čela

Od: kamillll odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat zdali někdo nemá zkušenosti s pernamentním odstraněním vlasů - mám od narození problémy s místy kde mi rostou špatně chlupy / vlasy a nejvíce mám problém s krkem čelem - vlasy mi sahají boky téměř k obočí a mám i malé čelo a vlastně mám zarostlý celou zadní stranu krku až po záda ( ale na zádech ani chloupek úa už nepomáhá si to každý druhý den holit - tak zdali by někdo nevěděl jak to nadobro odstranit ( bez nějakých komplikací - vytrhat nepomáhá )

Jen bych chtěl zmínit že se nejedná o stejný druh vlasů co mám na hlavě - tyhle co chci odstranit jsou kudrnaté - z toho bych měl otázku jak je to možné že mám 95% naprosto rovné, husté vlasy a zbytek tady ty špatná místa jsou od růstu pernamentně kudrnaté ( opravdu hodně )

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kamile, tvá otázka není o vlasech. Tvá otázka je o přijetí sebe sama. O sebevědomí, o vědomí si sama sebe. Každý máme něco, co se nám nelíbí, co je, podle nás, nějak nenormální, mimo normu, ošklivé, hnusné. Věř, že každý. Někdo z toho udělá přednost, někdo z toho má komplexy, někdo na to prdí, protože ví, že krása člověka je v celém souboru osobnosti. Jak vypadá, jak se pohybuje, jakou má mimiku a řeč a také, jak se chová. Tím je krásný, obdivovaný, milovaný nebo nenáviděný. ;) Neuděláš nic! Věř, budeto tak, protože jsi takový, k tobě to patří. Já jsem se nezmenšila, ani mi nenarostly rovné vlasy. A přesto jsem našla lásku a měla svůj pěkný život.

kamillllll

Máte pravdu, ale i sám sobě se více líbím když mám ta jisté partie oholené - jo co mě se za to nasmály na škole :D

hodnocení

0x

Jednu dobu jsem učila dívenku (cca 10 let), která měla dosti výrazné chloupky po celém čele i na krku. Šlo o hypertrichózu - zda s tím rodiče později něco dělali, nevím, ale chloupky odstranit jdou: priznaky.vitalion.cz/... .

Na Vašem místě bych si zašla na vyšetření; píšou, že to může být i z hormonálních důvodů.

doplněno 09.03.17 13:35:

Zašla bych na endokrinologii, možná by Vás tam měl poslat Váš obvodní lékař.

kamillll

Děkuji za odpověd - chtěl bych se zeptat, kam bych tak mohl zajít na to vyšetření kde by se dalo pobavit více?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]