Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Husté, tvrdé vlasy - co s nimi

Od: mon* odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz nejlépe na ženy s podobnými vlasy jako já - tvrdé, husté, spíše sušší a takové rozčepýřené - co používáte za vlasovou kosmetiku, aby vlasy byly vyživené, uhlazené a jemnější?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hasha*
hodnocení

1x
eshop.havlikovaapoteka.cz/... Chce to tak dva měsíce než si vlasy zvyknou, ale stojí to za to. Cena je odpovídající tomu jak dlouho vydrží ;) na celé dlouhé vlasy stačí loužička na pětinu dlaně

mtan
hodnocení

1x
Dobrý den. Jsem sice muž, ale řešil jsem stejný problém. Zkuste obyčejný Head & Shoulders k tomu určený... Můžete zkusit tu nejmenší láhev, co se prodává a pokud to nesplní vaše představy, dospotřebuje ji přítel, nebo rodiče... ;)
Říkají v reklamě, že výsledky jsou už po prvním umytí. Já je měl tedy až na podruhé hned druhý den... Do dnes používám (asi 5-8 let) a bez problému...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]