Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
ráda nosím legíny, ale protože ještě není úplně teplo, mívám pod nimi ještě silonky. A na těch ještě nízké bavlněné ponožky na které obouvám tenisky. Chtěla bych se zeptat, zda taková kombinace není nějakým módním prohřeškem. Díky.
Podle mě jsou modní prohřešek už samotné legíny.Co je na tom hezkého? Je to jen vyzývavé pro chlapy.Vypadá to lacině.Je to tak na zahradu nebo do tělocvičny.Já vidím ženskou v legínách a připomíná mi bud uklízečku nebo kurv*.
Není nad hezky a vkusně elegantně oblečenou ženu.Ale je to jen můj názor.Každý má nárok chodit ja chce.Pro mě je to cvičební ubor.
Myslím si, že záleží na tom, s čím jsou legíny nakombinované - uklízečky ani ku*rvy nenosí značkové tenisky. A zcela jistě záleží i na věku - je mi 17, takže ještě nejsem ženská s nutností působit elegantně
Legíny jsou prostě spodní prádlo. Punčocháče s ustřiženou špičkou. Značka nedělá z módního přešlapu stylové oblečení. Legíny jsou pěkné - s dlouhou (pod zadek) košilí, sukní, šaty... Jinak je to jak jít ven jenom v podprsence. I když dneska už někteří dělají i toto. Mně je jedno, co kdo nosí, ale stylové ani pěkné to není. Když dáte značkové ponožky do značkových sandálů, tak je to furt přešlap. Legíny místo kalhot maximálně do té tělocvičny třeba.
značkové tenisky určitě nejsou to, co zařadí ten legínový look někam k eleganci...
Co nosí lehčí ženy k legínám, to nevím jestli jim někdo kouká na boty
jen mě tak napadá, kdy vlastně přichází ten věk, kdy je čas přejít na nějaký " lepší, elegantnější " styl. Mně osobně se to z věčného sportovního tak nějak nepovedlo, a že už jsem dost stará a tak jsem v tom nějak zastydla. Připadá mi, že jakmile si v mládí na jeden styl člověk navykne, zůstane mu . Což už pak v padesáti zase působí jinak
potom samozřejmě nemá smysl ptát se na módní prohřešek
Je fakt, že třináctiletá dcerka kamarádky , která tedy vypadá tak na 16 let, mi říkala, že už 3 roky na sobě nic jiného než legíny neměla. Je to sexy na těchto hodně mladých dívkách. I její otec tvrdí, že v ničem jiném se mu dcerka tolik nelíbí.
I mně to připadá často jako chodit v prádle, ale dnes je "sexy look" asi chtěný, i kdyby to působilo hodně lacině.
Druhá věc je, u těchto hodně mladých dívek , tělem žena , duší děcko, ty souvislosti.
Sice nepíšeš, jestli nosíš legíny dlouhé nebo 3/4ní, ale asi ty kratší, protože nechceš, aby ti z nich trčely nahatá lýtka modrá zimou. Silonky bych ani nebrala jako prohřešek, pokud jsou tělové barvy, ale hlavně, jak již je výše naznačeno a tisíckrát jsme mohli číst, že legíny nejsou kalhoty, to už se však netýká tvé otázky. Silonky zřejmě myslíš silonové podkolenky, ty používám jen velmi krátkodobě, protože i ty zdravotní zaškrcují.
Ano, zateplené legíny jsou bezva, nosím je v zimě na kolo pod delší budnu a do vyšších bot s nimi hezky zajedu, při jízdě mne nikdo neškrtí a krásně hřejí, to je dobrý vynález.
Lucie, pod leginy punčocháče? To musí být hrozně neprodyšné, nejsi v tom celý den, že ne...ale promin, na to jsi se neptala...módní prohřešek to není
Nedej na prudérní názory (jako jana222), nos legíny, jsou hezké a pohodlné, pokud přes ně nosíš něco, jak tu už někdo popsal - samozřejmě to předpokládá alespoň trochu hezké nohy a ne velkou nadváhu.
Tak chápu že pro starší pány co používají místo hlavy něco jiného...je mladá slečna ve vypasovaných legínách něco bombastického a uchvatného..a kdyby chodila jen v kalthotkách tak jí Outfit pochválí ještě víc.Ale tady se bavíme co se hodí a co ne.To že jste napsala že když máte k legínám značkové tenisky že to je OK a v pořádku už komentovat radši nebudu.Vy prostě chodíte po ulici jako ve škole na hodině tělocviku nebo ve fit centru a ani si to neuvědomujete.Tenisky jsou na sport a ne na parádu.Vy si to pořád neuvědomujete.Argument je to pohodlné tak na všechny kašlu je prostě špatně.Proto to v ulicích vypadá jak vypadá.
Ženský batohy na zádech,rozervaný džíny,tenisky,šustákovou bundu.Mužský sandále,maskáčové kalhoty,ledvinku na břichu.Prostě české lahůdky.
Lidičky přikládám 2 fotografie.At se na mě nikdo nezlobí Vy nevidíte ten rozdíl v elegantnosti,a kráse...
jana222
- z těchto obrázků vyplývá jedině to, že štíhlé postavě sluší prostě všechno ! - Ty silnější mají smůlu - ani v sebelépe padnoucím oděvu nelze tlouštku moc schovat, takže je celkem asi jedno, má-li na sobě legíny, nebo sukni - možná dobře zvolené sportovní oblečení působí v celkovém dojmu slušivěji, nežli bůhvíjak elegantní ohoz.
Zavidite?
Nebo o co vam jde?
At si kazdy chodi jak chce , at jde clovek klidne nahaty.
Nikde na svete se to neresi , lide chodi jak bezdaci a vsem je to fuk. Jen v CR to kazdy resi , pomlouva a je chytry jak radio. Ne kazdy se chce divat na modelky , nekomu se libi i takove.
Nahodou je to spravne osvobozujici videt ruzne naturalni postavy v obtazenych spodarech , zeny kazdeho veku a hmotnosti ztraceji komplexy a nestydi se zit volne s tim, co jim bylo nadeleno
mate moznost volneho vyberu a nehrozi volba "kocky v pytli"
Ja s tim problem nemam, jestli jste muj nazor pochopila tak, ze to odsuzuji, ja naopak obdivuji odvahu zen, ktere se chteji vyrovnat svym mladsim a stihlejsim souperkam a drzet krok s modou. Je to pastva pro oci a ja se vzdy rad pobavim, humoru neni nikdy dost, at zije moda !
Na koupališti v dvoudílných plavkách je toho vidět ještě víc a nikoho to nepohoršuje. Je doba skinny kalhot, které ukazují prakticky totéž co legíny, jen jsou o hodně dražší a méně pohodlné. Co se týče tenisek, měla jsem na mysli módní tenisky do města, které se nosí i k džínám, nikoliv tenisky sportovní a v tom je obrovský rozdíl. Zrovna tak legíny na sport vypadají jinak - jsou z umělých materiálů, často lesklé, s bezpečnostními reflexními prvky. Já samozřejmě nosím módní legíny z bavlny, které jsou určené k nošení do města a na volný čas, ale ne do tělocvičny. A co se týče fotek, které jste přiložila, nejde jen o to, jaký outfit si kdo zvolí, ale i o to, jaký si může vzhledem ke své postavě dovolit - kdyby dámy na druhé fotce měly postavu těch obézních nahoře, nepomohlo by jim ani to elegantní oblečení.
Máte-li pěknou postavu, a chcete ji ukázat, a zároveň je to pohodlné asi jako tepláky, proč se vůbec ptáte na módní prohřešek? vždyť o vkus nebo módu nejde. jeslti je to pohodlné a sexy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.