Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy udelat test

Od: lucka23 odpovědí: 20 změna:
Dobry den kdy si mam udelat tehotesky test? Mestruaci jsem mela naposled 30 ledna. Dnes je 4 brezna. Je uz cas udelat test nebo mam jeste pockat? Dekuji za odpovedi

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

3x
Záleží jak dlouhý máte cyklus...ale od poslední MS je to již 33 dnů, takže pokud by jste otehotnela již by to na testu mohlo jít vidět. Test se dělá většinou první dny vynechani MS.

eivlis*
hodnocení

2x
Presne tak..Ja vzdy po vynechani MS jsem uz testla a uz bylo videt, ze jsem tehu //.Byla to velmi slaboucka 2.carka,ale byla a pak uz silila den po dni..

lucka23
hodnocení

Mám si ho udelat ted nebo pockat na zitra rano? Setla jsem ze rano je to lepsi

Lucko, udělejte si ho hned. Pokud jste těhotná, tak tam ta druhá čárka už bude. A napište jak to dopadlo, jsem zvědavá...:)

doplněno 05.03.17 12:13:

Ta druhá čárka tam je, i když je zatím slabší. Takže jste těhotná. Pokud jste si to přála, pak gratuluji!

lucka23
hodnocení

Udelam si ho rano. Mam takovy ten pocit ze dostanu MS
pb®

Já měla při druhém taky takový pocit. Pořád jsem čekala, protože délku cyklu jsem měla normálně asi 35 dní a jeden anovulační asi 40. Čekala jsem čekala, břicho pobolívalo a už mi 2 měsíce spí v postýlce miminko

lucka23
hodnocení

Holky co na to rikate?
Kdy udelat test
veru*
05.03.17 07:59
Gratuluji ;)
lucka23
hodnocení

Dekuji za gratulece. Snad to bude pravda jeste to nemam potvrzene. Ale miminko jsme si prali :)
eivlis*
To je jasny jako facka i bez potvrzeni od MuDr.-:)Ja jsem mela jeste slabsi // a dnes z nich (6 a 10 let) doma s tatkou silime jak nam davaji zabrat.-:)
pb®

Ale ta čárka není slabá, je naopak pěkně zřetelná. Musíte se totiž na ten test dívat z prava do leva. Nejdřív modrá čárka a nápis max, kam maximálně se má proužek do moči ponořit. Pak je kontrolní fialová čárka,za ní krásně silná druhá čárka určující těhotenství a pak modrá čáct, za kterou se testovací proužek drží.

eivlis*
Divam se zprava do leva,ale rekla bych,ze nemate pravdu.Prvni carka od prava je skutecne kam az ponorit moc,dalsi ukazuje tehotenstvi a az ta posledni je kontrolni carka,alias ta tehotenska carka je uprostred.Je to i logicke,protoze testovaci carka by nemela byt za kontrolni..
martinaa*

Máte pravdu. První čárka značí těhotenství, druhá je kontrolní. *palec* Viz přímo obrázek v návodu k použití.

otehotnenie.sk/...

eivlis*
Ty jooo,naaaaaadhera,velka gratulace..-:)
madonna
Jeeeeeeejeeeee,super,moc gratuluju:))
pozor

I když dostanete MS, být vámi bych si udělala test tak jako tak. Můžete být těhotná a při tom menstruovat.

Vize: ulekare.cz/...

martinaa*
hodnocení

0x

Paráda, gratuluji :), já čekala na menses dva měsíce, byla jsem i na vyvolávací injekci, břicho bolelo, jak kdybych to měla dostat za hodinu. Když ani po ní nic, na kontrole už byl vidět zárodek.

madonna
hodnocení

0x
Ahoj urcite,uz test udelej.Preji ti,at je pozitivni.Hodne stesticka.
lucka23
hodnocení

Holky mam to potvrzene dneska jsem byla u gynekolozky. A jsem asi tak ve 2 tydnu. Jsem z toho upne hotova
madonna
Tak to je uzasny:)Preji,at vse dobre dopadne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]