Nejste přihlášen/a.
Neni to asi bezne, ale muze se do rajske omacky pridat trochu smetany? Na netu jsem takovy recept nenasla ![]()
Proč by ne? Omáčka je se smetanou tzv.luxusnější ![]()
Dělávám ji také se smetanou.Zrovna tak třeba plněné papriky.
Jaguško,už se mně sbíhají sliny ![]()
Zdravím. Já sice dělám rajskou bez smetany, ale Vy jste se špatně dívala, na netu je receptů rajské se smetanou spousta. Např.:
Tak to je důležité, že jste jako kuchařinka sklidila pochvalu!
..Jinak já rajskou dělám bez smetany a zahušťuji jí strouhaným perníkem. Též je hodně jedlá..![]()
Dělám stejně jako Wampík. Smetanu do rajské, svíčkové, plněných paprik...Já dávám ráda zakysanou, omáčka je pak taková navinulejší, někdo dává přednost sladké.
Jinak - aby rajská měla tu pravou chuť, kromě cibule a kvalitního protlaku /dělám si domácí/ se nesmí zapomenout na koření. Dávám tymián, asi 2 hřebíčky, celou skořici vyvařit, celý pepř a celé nové koření. A bobkový list. Když se pak všechny ty chutě propojí, je to lahůdka. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.