Nejste přihlášen/a.
Neni to asi bezne, ale muze se do rajske omacky pridat trochu smetany? Na netu jsem takovy recept nenasla
Proč by ne? Omáčka je se smetanou tzv.luxusnější
Dělávám ji také se smetanou.Zrovna tak třeba plněné papriky.
Jaguško,už se mně sbíhají sliny
Zdravím. Já sice dělám rajskou bez smetany, ale Vy jste se špatně dívala, na netu je receptů rajské se smetanou spousta. Např.:
Tak to je důležité, že jste jako kuchařinka sklidila pochvalu!..Jinak já rajskou dělám bez smetany a zahušťuji jí strouhaným perníkem. Též je hodně jedlá..
Dělám stejně jako Wampík. Smetanu do rajské, svíčkové, plněných paprik...Já dávám ráda zakysanou, omáčka je pak taková navinulejší, někdo dává přednost sladké.
Jinak - aby rajská měla tu pravou chuť, kromě cibule a kvalitního protlaku /dělám si domácí/ se nesmí zapomenout na koření. Dávám tymián, asi 2 hřebíčky, celou skořici vyvařit, celý pepř a celé nové koření. A bobkový list. Když se pak všechny ty chutě propojí, je to lahůdka. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.