Máme ho doma už asi deset let, ale je jako nový. Je náročný nejen na energii, ale také na údržbu, což nás nepotěšilo a tak zůstal, společně s mnoha podobnými předměty, prostě zapomenut. Tak asi tak.
Máme ho doma už asi deset let, ale je jako nový. Je náročný nejen na energii, ale také na údržbu, což nás nepotěšilo a tak zůstal, společně s mnoha podobnými předměty, prostě zapomenut. Tak asi tak. Pokud se nemýlím, tehdy jsme ho dostali jako hrnec římský.
cesmina*
Já nevím jestli ten co máte vy, je ten co myslím já.Tenhle je takový baculatý a dává se na sporák.
Žena si ho pořídila asi před rokem a půl. Na omáčky a husté polévky je to skvělá věc protože opravdu neexistuje možnost v něm něco připálit ( když pominu tu, že by se v něm dělalo na sucho). Dobré je že když se to sundá z ohně a dá na stůl tak to hezky vypadá a vydrží dlouho teplé. Jinak od toho zázraky nečekejte, vaří a dusí to úplně stejně jako obyčejný kastrol.
cesmina*
Děkuji.Dneska jsem se na něj zase dívala do výlohy a vypadá tak krásně baculatě a ještě jsou na něm namalované fialky.A tak jsem chtěla vědět jestli je to jen moderní výrobek nebo jestli je i praktický.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.