Dobrý den dnes sem zkoušela namalovat svého přítele ...a asi hodinu po odliceni ho začali pálit oči...může te. Mi. Prosím poradit jak se toho zbavit kdyby to šlo děkuju předem za odpověď .
Předpokládám, že už jste oční okolí omyli vodou, pak bych vypláchla borovou vodou, nebo obyč. vodou i oči. Buď se mu šminky dostaly do očí, nebo je alergický na některou jejich složku.
Danielo. Já jsem si nemohla celý život malovat oči, protože mě potom hrozně pálily. Mělo by to samo odeznít. Hlavně žádné odličovače apod. to to ještě zhorší. Tu borovou vodu, nebo jiné zklidňující kapky do očí.
Pálení má jako trest, za to, co si necha se sebou dělat.
A na oplátku by vám měl zmalovat zadek, aby to taky pálilo
ale vážně, milé dámy, kašlete na to chemické/umělé/jedovaté "zkrášlování".Je vám přednější okamžitý vzhled před pomalým otravováním organismu? Vemte tu reakci vašeho parnera jako reakce pokusného králíka a vemte si z toho ponaučení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.