Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jak dlouho už používáte antikoncepční pilulky. Je mi 45 let a užívám je už 20 let, a měla jsem asi tři tříleté přestávky. Myslíte si , že tohle je už hodně ze zdravotního hlediska? Od své ženské lékařky se mi bohužel žádné odpovedi nedostane. děkuji
děkuji, ona je opravdu taková nemluvka. Jen mi řekla, že jaterní testy se už nedělají nejméně 4 roky.
Pokud nezanedbáváte prevenci, tak Vám jaterní testy dělá praktický lékař každé 2 roky v rámci preventivní prohlídky. Ve vašem věku bych tabletky nejedla a nechala si zavést nitroděložní tělísko.
prevenci nezanedbávám, o tělísku jsem ještě neslyšela, ale pilulky mi vyhovují z vícero důvodů, hlavně že nemám bolestivé křečové žíly, které při periodě vždycky byly, žádné bolesti a hlavně žádná menzes není, což je skvělé. Opravdu je tak málo žen co to neužívají?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.