Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárlím přehnaně?

Od: hansandersen odpovědí: 12 změna:
Pěkný den všem, přítelkyně se mi před nedávnem zmínila o dost starším kolegovi, který měl různé narážky. Potom jsem se dozvěděl, že ji pravidelně plácá po zadku. Moje reakce byla, ze si to s nim pojedu vyřídit, ovšem přítelkyně ze to dělají ze srandy, jen at si prý placne a že je to její kamarád a nemám ji dělat zle v práci.
Mně jednoduše nepřijde normální aby ženatý muž poplacaval svoji zadanou kolegyni. Když to chci řešit dostanu porci jejího hněvu, jenze na to musím často myslet a hrozne me to vytáčí. Za názory děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady bych nehledal problém ve Vás, ale spíše u Vaší přítelkyně a zamyslel bych se nad tím, zda stojí za to s ní nadále být.

hodnocení

1x

Vážený "Pohádkáři", je-li Vaše pohádka pravdivá, srovnala bych spíš onu dívku. Stojí a drží jako hluchý vrata. A nic nepodnikne. Asi se jí to líbí a ještě Vás doma pak provokuje popisem. Kdyby aspoň držela ústa.

Stalo se mi to jednou, zamlada. Plácl si tehdejší předseda MNV. Já dělala v té době obecního kronikáře a byla jsem u něj pro nějaké informace. No a vjel do mě čert. Pořádně jsem ho ťala přes ty jeho vyschlé půlky. Divně se na mě podíval a ptal se: Co, co to děláte? Odpověděla jsem: Když může předseda, může i kronikář.

A od té doby jsem měla pokoj, obcházel mě obloukem. :-D Jaga.

Prostě ta vaše si musí udělat pořádek sama - pokud chce!

lm®
hodnocení

1x

Jestli žárlíte přehnaně neumím posoudit.To musíte vědět Vy,jak moc kolem toho vyvádíte a zda je to ta adekvátní reakce.Do práce k přítelkyni určitě nechoďte.

Jisté je,že Vaše přítelkyně se líbí, chce se líbit a chce abyste věděl,že se líbí ( proto Vám to řekla). Zkuste si jí víc všímat, dávat jí najevo,že se líbí i Vám,aby si nemusela dokazovat jinde,že je žádoucí.

iz*
hodnocení

0x

Mně zase nepřijde normální, aby se některá žena nechala nejen v práci poplácávat od kamaráda nebo si nechala líbit nějaké narážky.

Bez ohledu na to, jestli je kamarád ženatý, rozvedený nebo svobodný. A bez ohledu na to, jestli kamarádka je nebo není zadaná.

Řešit do zeměstnání to ale nechoďte. Vaše přítelkyně je svéprávná, až jí to začne vadit, vyřeší si to sama.

doplněno 15.02.17 01:19:

Škoda, že jsem přehlédla nick → nebyla bych odpověděla, možná by nás bylo víc...

hansandersen
hodnocení

Nick jsem si zvolil bez většího rozmyslu podle oblíbeného spisovatele. Chápu ze to může byt zavádějící. :) ale jinak na tom nic pohádkového není.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Vaše přítelkyně Vám neměla vůbec tuto informaci poskytovat. Tedy, informaci o tom, co se děje v práci a čím se tam baví. Ten pán si dovolí pouze to, co mu Vaše přítelkyně dovoluje (co jí nevadí a možná i dělá dobře). Vyřešte si rozvernost své přítelkyně. Zdravím!

doplněno 14.02.17 22:12:

Zřejmě máte doma potvůrku, kterou těší záiem pánů. Takže, vybral jste si dobře, ale musíte to ustát - je sobecké mít krasavici pouze pro sebe (a ošklivku nikdo plácat nebude).

pohanka*
hodnocení

0x

Jo, jo, jsou takoví srandisti, kteří si rádi šáhnou, nenechají žádnou sukni okolo. Ale nic víc neudělají.

Až která jim lískne, tak na tu si již nedovolí.

Ale která se tomu zahihňá, tak se k ní přitiskne. Přítelkyně se chtěla jenom pochlubit, ale určitě nechtěla vyvolat vaši nevoli. Měla jsem to podobné v práci, některá se nechala a některá mu dala důrazně najevo, že tohle ne. Záleží na ženě.

Můj názor je, že přítelkyně je rozumná, tím, že Vám to řekla, tak je to opravu neškodné a sranda, kdyby za tím něco bylo, tak to tají.

Poznala jsem v životě dva takové muže, a oba byli podobní na pana Kopeckého - herce. Rádi provokují, jsou komunikativní, inteligentní, je s nimi legrace, společnost je miluje, umí poškádlit každou ženu, život dokáží zlehčit a zahnat chmury. Jsou to bohémové, ale ne prostopášní kurevníci.

haf
hodnocení

0x

Vaši pritelkyni se to evidentne libi, asi ji malo znate, ale problem je v tom, ze se tim padem k sobe asi nehodite povahove. Zkuste se zamyslet, jestli stoji za to byt kvuli ni ve stresu z podobnych situaci, ktere dost vypovidaji o jeji nature.

hodnocení

0x

Je to věc Vaší přítelkyně. Ta na to má evidentně jiný názor než Vy. Zřejmě jí to nevadí. Kolega si k ní dovolí jen to, co mu dovolí ona sama. Toto by si měla vyřešit ona sama a získat si v práci respekt. Zamyslete se především nad chováním své přítelkyně...

alena350*
hodnocení

0x

Byl slovensky herec, fesak, Michal Docolomansky...znamy tim, ze kazdou zenskou 17-77-letou placal po zadku.

Nebyl ale na zensky.

I tak to muze byt.

iz*

Tam to mělo smysl, to byly mimikry... ((–;

angell1985*
hodnocení

0x

Na mě to dělá dojem,že vaše přítelkyně chce aby jste žárlil a nebo má strašně nízké sebevědomí.Proto se nechává oplacávat a ještě má potřebu se s tím chlubit.V každém případě bych se snažil jí srovnat a já osobně bych šel poplácat i toho jejího kolegu(tedy v případě že ví o tom že je vaše přítelkyně zadaná).Třeba se to nemusí někomu líbit,ale prostě já mám takovou povahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]