Nejste přihlášen/a.
Jaké vločky mi doporučíte místo mouky do palačinek, aby šly dobře rozmixovat a spojili se s ostatními surovinami?
Na vaření je krásné, že můžete experimentovat do alelujá. A třeba Vám výjde něco super nového Zase pozor - je třeba dodržovat pracovní a výrobní postupy. I když to zní odborně - každá surovina má své - a nemůžete si s ní dělat, co chcete. Základ je zvládnout klasické postupy, pak se dá i experimentovat (to si třeba nemyslím u současných politiků - ti s námi experimentují a vlastně za to nenesou žádnou odpovědnost - Vy možná vytvoříte nechutné jídlo - ale co oni?),
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.