Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vločky do palačinek?

Od: petrkominek odpovědí: 5 změna:

Jaké vločky mi doporučíte místo mouky do palačinek, aby šly dobře rozmixovat a spojili se s ostatními surovinami?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Používáme jemné ovesné vločky a ještě si je pridrtime v mixéru. Dají se rozmixovat až na mouku. Ale výsledek jsou spíš placky než palačinky. S tím počítejte. :)

pohanka*
hodnocení

0x

Proč vločky? Napadají mě ovesné, ale zrovna tak se může použít ovesná mouka či pohanková m., pokud nechcete bílou.

Pozor na ty ovesné vločky, jsou dvojího druhu, jedny měkké a druhé trochu tvrdší. Já mám nejraději ty úplně obyčejné, nejlevnější, jsou i drobnější.

mp*
hodnocení

0x

Na vaření je krásné, že můžete experimentovat do alelujá. A třeba Vám výjde něco super nového Zase pozor - je třeba dodržovat pracovní a výrobní postupy. I když to zní odborně - každá surovina má své - a nemůžete si s ní dělat, co chcete. Základ je zvládnout klasické postupy, pak se dá i experimentovat (to si třeba nemyslím u současných politiků - ti s námi experimentují a vlastně za to nenesou žádnou odpovědnost - Vy možná vytvoříte nechutné jídlo - ale co oni?),

hodnocení

0x

Ovesné palačinky třeba zde :)

pb®
hodnocení

0x
Používám ovesné jemně rozmixované, banán, vajíčko, vše rozmixovat, usmažit palačinky a s lesním ovocem je to dobrota.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]