Jaké vločky do palačinek?

Od: Datum: 14.02.17 01:07 odpovědí: 5 změna: 14.02.17 18:12

Jaké vločky mi doporučíte místo mouky do palačinek, aby šly dobře rozmixovat a spojili se s ostatními surovinami?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 14.02.17 01:13
avatar

Proč vločky? Napadají mě ovesné, ale zrovna tak se může použít ovesná mouka či pohanková m., pokud nechcete bílou.

Pozor na ty ovesné vločky, jsou dvojího druhu, jedny měkké a druhé trochu tvrdší. Já mám nejraději ty úplně obyčejné, nejlevnější, jsou i drobnější.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: mp*
Datum: 14.02.17 03:22

Na vaření je krásné, že můžete experimentovat do alelujá. A třeba Vám výjde něco super nového Zase pozor - je třeba dodržovat pracovní a výrobní postupy. I když to zní odborně - každá surovina má své - a nemůžete si s ní dělat, co chcete. Základ je zvládnout klasické postupy, pak se dá i experimentovat (to si třeba nemyslím u současných politiků - ti s námi experimentují a vlastně za to nenesou žádnou odpovědnost - Vy možná vytvoříte nechutné jídlo - ale co oni?),

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 14.02.17 05:57
avatar
Používáme jemné ovesné vločky a ještě si je pridrtime v mixéru. Dají se rozmixovat až na mouku. Ale výsledek jsou spíš placky než palačinky. S tím počítejte.
Ohodnoceno: 1x
 
Od: wamp®
Datum: 14.02.17 09:49
avatar

Ovesné palačinky třeba zde


Ohodnoceno: 0x
 
Od: pb®
Datum: 14.02.17 18:12
Používám ovesné jemně rozmixované, banán, vajíčko, vše rozmixovat, usmažit palačinky a s lesním ovocem je to dobrota.
Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.